Blogolj!

Benjamin Pavard lehet a jövő évi érkező?

Kun Béla

A VfB Stuttgart fiatal játékosa jövőre egy kilépési záradék segítségével elhagyhatná jelenlegi csapatát - sokak szerint a Bayern München lehet karrierjének következő állomása.

Pavard jövőre a München játékosa lehet?

Augusztus 9-én Angliában, augusztus 18-n Olaszországban, augusztus 31-n pedig Spanyolországban, Franciaországban és Németországban zárul az átigazolási időszak. A VfB Stuttgart pedig kaphat ajánlatokat Benjamin Pavardra - viszont a fiatal védő állítólag jövőre igazolna el, méghozzá a Bayern München csapatához.

A Sportbild szerint a bajor klub már nagyot lépett előre a tárgyalásokkal kapcsolatban. Jövőre 35 millió Euróért vásárolhatják meg Pavardot - akinek 2021-ig szól a stuttgarti csapatnál a szerződése.

Michael Reschke, a VfB sportigazgatója elmondta, az elkövetkezendő szezonban Pavard a VfB-nél fog játszani, ez is a céljuk, valamint 50 millió Euróért nem fogják őt eladni.

Pavardot 2016 augusztusában, 5 millió Euróért vásárolta meg a stuttgarti csapat a Lilletől - a szezon végeztével a Bundesliga 2 győzteseként jutottak fel az első osztályba. A francia védő úgy érzi, többre is hivatott lenne, már régóta a Bajnokok Ligája szereplés a célja. Az FC Bayern pedig a védelmét szeretné megerősíteni: Rafinha szerződése 2019-ig érvényes, és nem tudni, mi lesz Jerome Boatenggel. Pavard lehetne a megújulási folyamat első eleme.

"Készen állunk 2019. július 1-jével tárgyalni, egy olyan klubbal, akik tisztán és korrekten együtt dolgoznának velünk." - tette hozzá Reschke.

S nagy valószínűséggel az FC Bayern lesz ez a klub, Reschke korábbi munkaadója.

forrás: kicker.de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/55293/pics/15309563489806248_800x600.jpg
Átigazolási hírek,Átigazolásokról,BAYERN HÍREK
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?