Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:30 M5
hirdetés
Blogolj!

Hivatalos: Löw marad a szövetségi kapitány

Tóth Renáta

Egy személyes megbeszélés során Joachim Löw megerősítette a Német Labdarúgó Szövetség (DFB) vezetőinek, hogy folytatja tevékenységét szövetségi kapitányként a Nationalelfnél, valamint a jövőben feladatokra való tekintettel szeretné újjáépíteni a csapatot is.

Löw folytatja, és már a csapat újjáépítését tervezi

A megbeszélésen a DFB vezetői biztosították Löwöt támogatásukról, és bíznak benne, hogy a világbajnokságon nyújtott teljesítményből levonja majd a helyes következtetéseket.
Löw elmondta, hogy a VB-kudarc miatti csalódottsága ellenére hatalmas motivációt és energiát érez arra, hogy a csapatot felkészítse a következő, rájuk váró feladatokra.

A felek megállapították azt is, hogy most túl korai és elhamarkodott lenne értékelni a történteket. Az elkövetkezendő hetekben az edzői stáb feladata lesz ennek mélyreható kielemzése - ennek eredményét és a következtetéseket pedig a legközelebbi válogatott mérkőzés előtt kell ismertetniük a DFB elnökségének.

"Egy nagyon nyílt és bizalommal teljes beszélgetésen vagyunk túl, sok pontot átbeszéltünk. Szilárd meggyőződésünk, hogy Jogi Löw az az edző, aki nagyon alapos elemzést végez majd, és megteszi a megfelelő lépéseket a csapatunk újbóli sikerre vezetéséhez. Korai lenne még néhány nappal a kiesést követően mindent átfogó elemzést kérnünk. A szövetségi kapitánynak és Oliver Bierhoff-nak szüksége van egy kis időre ennek elkészítéséhez, hogy ezt az elnökségnek bemutathassa még a szeptember 6-i, Franciaország elleni Nemzetek Ligája mérkőzésünk előtt." - mondta dr. Reinhard Grindel, a DFB elnöke.

Joachim Löw hozzátette:
"Hálás vagyok a bizalomért, melyet a DFB-től továbbra is megkaptam, és a kiesésünk ellenére továbbra is sok támogatást és bátorítást élvezhetünk tőlük. Fontos volt számomra, hogy pár nap gondolkodási időt kapjak a megbeszélés előtt. Még mindig hatalmas a csalódottság bennem, de most teljes elkötelezettséggel szeretném az újjáépítést megszervezni. Az edzői stábommal együtt fogjuk végezni a kielemzést, megbeszélést tartunk majd, az új szezon kezdetéig le tudjuk vonni a helyes következtetéseket. Mindehhez időre van szükség, de minden időben megtörténik majd, az új szezon kezdetéig."

Oliver Bierhoff, a csapat menedzsere örül annak, hogy Löw folytatja a megkezdett munkáját.
"Örülök, hogy továbbra is Jogi Löw marad a válogatottunk vezetője. 14 év sikeres munka után szükségünk van az újjáépítésre, valamint gondolnunk kell a további strukturális változtatásokra is."

Manuel Neuer, a válogatott csapatkapitánya is értesült a megbeszélésen történtekről.
"Örülök, hogy folytathatjuk Jogi Löwvel ezt a hosszú, sikerekkel teli utunkat. Biztos vagyok benne, hogy együtt ismét visszanyerjük a csapatunk erejét."

forrás: dfb.de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/55149/pics/lead_800x600.jpg
2018 Világbajnokság,Bayernesek a válogatottban,Hírek a válogatottról,joachim löw,manuel neuer,NATIONALELF HÍREK
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?