Blogolj!

Löw: Rudy nem játszhat, Hummels igen

Tóth Renáta

Szerdán lép pályára Kazánban Németország az utolsó csoportmérkőzésén Dél-Korea ellen. A címvédőnek a tét a továbbjutás, de Löwnek nem lesz egyszerű dolga a keret összeállítását illetően.

Löw szerint a hőség sem lesz akadály számukra a mérkőzésen

JOACHIM LÖW...

... a játékosok jelenlegi állapotáról: Holnapra 18 mezőnyjátékosunk áll készen. Sebastian Rudy nem tud majd játszani. 2, 3 nappal korábban játsszunk az eddigiekhez képest, még maszkban sem fog menni neki, nehezen kapott levegőt az elmúlt napokban is. Jerome Boateng el van tiltva. Mats Hummels viszont játszhat.

... Mesut Özilről és más tartalékosokról: Mesut a svédek elleni mérkőzést követően nagyon jó reakciót mutatott az edzésen - ahogy Sami Khedira is. És más játékosoknak is van lehetősége, akik még nem játszottak.

... Thomas Müllerről: A Mexikó elleni mérkőzés után hosszan beszélgettünk Thomasszal. Videón is elemeztük a játékát. Egy nagyon fogékony játékos, aki nagyon önkritikus a saját teljesítményét illetően. Aki ismeri Thomast, tudja, hogy ő mindig pozitív, előre tekint és mindig javítani akar. Ő egy nagyon fontos játékos a számunkra.

... az F csoport állásáról: Nem játszottam végig a lehetséges forgatókönyveket. Természetesen informálnak majd minket a másik mérkőzés állásáról, hogy közben reagálni tudjunk. De a sajátunkra kell koncentrálnunk. Nyernünk kell, ha lehet, legalább 2 gól különbséggel. Ez a saját teljesítményünktől függ, és mindent bele kell adnunk.

... az ellenfélről, Dél-Koreáról: Dél-Korea nagyon jó a kontrákban. Ez az, amit szeretnek. Megpróbálnak alkalmazkodni az ellenfélhez védekezésben. Agresszívan támadnak majd - korábban, mint a svédek tették. A középpályán akarnak majd labdákat nyerni, van két-három jó kontra játékosuk. Ezt meg kell akadályoznunk, nem engedhetünk meg magunknak egyetlen labdavesztést sem. 

... a csapaton belüli hangulatról a Svédország elleni mérkőzés után: Mexikó elleni mérkőzés után nem volt jó a hangulat. Mindenki tudta, mekkora nyomás nehezedik majd ránk. A svédek elleni mérkőzés után kitört az öröm és a megkönnyebbülés a játékosokból, hiszen az egy pont nem sokat segített volna rajtunk. Másrészről viszont nem pörgött fel a csapat teljesen, hiszen másnap minden ment tovább. Tudta a csapat, hogy ez még nem egyenes út a nyolcaddöntőbe, Dél-Korea ellen még nyernünk kell. Úgy érzem, a koncentráció még erősebb lett.

... a kezdőcsapatról: Az edzéseken abszolút akaratot láttam a játékosokon a mérkőzés megnyerésére. Az edzésen keltett benyomások, a játékosok aktuális formája, és a Mexikó és Svédország elleni mérkőzések befolyásolják majd a döntést. Minden egyes játékos képességeit ismerem, meglátom, hogy segíthet majd a csapaton és melyik nyom többet a latba, valamint, milyen típusú játékosokra lesz szükségünk ezen ellenfél ellen. Különböző kritériumok vannak, ami alapján egy csapatot össze kell állítani.

... a hőségről Kazánban: A fizikum fontos szerepet játszik, különösen 30 fokban. De az elmúlt két mérkőzésen is bizonyítottuk, hogy a meleg idő ellenére is fel tudjuk venni a tempót a játékunkban. Úgy gondolom, a csapatnál nem jelent majd problémát a hőség Dél-Korea ellen.

forrás: dfb.de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/54794/pics/lead_800x600.jpg
2018 Világbajnokság,Bayernesek a válogatottban,Hírek a válogatottról,jerome boateng,joachim löw,mats hummels,NATIONALELF HÍREK,sebastian rudy
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?