3816-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma
Újabb négy krónikus beteg veszítette életét a koronavírus-járványban, viszont már alig négyszázan vannak kórházban.
Blogolj!

Kimmich: Joshua vagyok, nem Lahm II.

Tóth Renáta

A péntek délelőtti sajtótájékoztatón Joshua Kimmich és Oliver Bierhoff válaszoltak az újságírók kérdéseire.

Kimmich nem Lahmot akarja másolni

Joshua Kimmich...

... a világbajnokságról és személyes céljairól: Egyre közeledik az első mérkőzés napja, természetesen várjuk már. Jó kezdést akarunk és nyerni.
Én személy szerint minden mérkőzésen szeretnék jó teljesítményt nyújtani, egy gyermekkori álmomat váltom valóra.

... a fizikai állapotáról: Az Ausztria elleni mérkőzés után egyszerűen fáradt voltam, a Szaúd-Arábia elleni után már más volt. A szezon végén tudatosult csak bennem, milyen sok mérkőzés van mögöttem. Intenzíven is edzettünk.Viszont a kezdésre készen állunk majd.

... Philipp Lahm utódjaként a védelemben: Ez Lahm posztja volt, és egy abszolút vezéregyéniség volt. Én 23 éves vagyok, és világos, hogy én még nem tudom ezt a helyet betölteni, még hiányzik a tapasztalat hozzá. És nem is akarom őt másolni, Joshua Kimmich vagyok, nem pedig Lahm II.

... a csapat fejlődéséről: A csapat alapja hasonló, mint a 2016-os EB-n látott kezdő tizenegyé. Ehhez még jött egy pár fiatal játékos. Úgy gondolom, ez a vegyes csapat jól passzol.

... Timo Wernerről: A Konföderációs Kupán is bizonyította, mennyire fontos ő a válogatottnak. Gyorsaságával és képességeivel ő egy veszélyes fegyvere a válogatottnak.

Oliver Bierhoff...

... a felkészülés utolsó szakaszáról: Ez a 9. tornám. Vannak minták, melyek ismétlődnek. A felkészülés nagyon összpontosított volt. Az is előfordul, hogy egyik vagy másik felkészülési mérkőzés nem sikerül jól - ez pedig megmutatja, min kell még javítani. Ez a pár nap, amióta itt vagyunk, segített a játékosoknak, hogy kitisztuljon a fejük. Nagyon jó körülmények között készülhetünk, szuper edzőpályánk is van. A csapat pedig együtt készül, együtt dolgozik.

... a vatutinki szállásról: Nagyon jó. Természetesen nem a Campo Bahia, de nem kell, hogy minden a napsütésről és a tengerről szóljon. Itt minden megvan , amire szükségünk van, és már sok szép pillanattal gazdagodhattunk ittlétünk során.

... a 2010-es és 2014-es VB-n a címvédők gyenge teljesítménye: Ez a veszély természetesen mindig megvan. Ha megvan a lehetőség, sokan úgy gondolják, a dolgok jönnek maguktól. De a tapasztalt játékosaink is felvették a tempót és figyelnek arra, hogy az első pillanattól kezdve a játékra koncentráljanak. Nem becsülhetünk alá egyetlen ellenfelet sem. 

forrás: dfb.de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/54222/pics/lead_800x600.jpg
2018 Világbajnokság,Bayernesek a válogatottban,Hírek a válogatottról,Interjúk, nyilatkozatok,joshua kimmich,NATIONALELF HÍREK,philipp lahm
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?