Blogolj!

Löw: a válogatott fejlődni fog

Tóth Renáta

A tegnapi moszkvai megérkezést követően a válogatott elfoglalta a szállását, ma pedig az első nyilvános edzés mellett a szövetségi kapitány és a DFB elnöke sajtótájékoztatót is tartott.

Joachim Löw az első oroszországi sajtótájékoztatón

JOACHIM LÖW ...

... első benyomása a szállásról: Elsőre nagyon elégedettek vagyunk, minden lehetőség adott a felkészülésünkhöz. Optimális az elhelyezkedés, rövid az utazási idő a mérkőzésekre. Minden adott ahhoz, hogy nyugodtan és teljesen koncentráltan készülhessünk.  

... a válogatott jelenlegi formájáról: A dél-tiroli edzőtábor és a tesztmérkőzések után fontos volt a pihenés is. A csapatnál a két mérkőzés során hiányzott a dinamika, amely nem szokatlan a sok kemény edzés után. Itt Vatutinkiben a hangoláson lesz a hangsúly, különösen a taktika szempontjából. Mexikó gyors, technikás és jó ellenfél. Mindent bele kell adnunk, de meg fogjuk találni a legjobb megoldást. Úgy érzem, jól fogunk szerepelni, és a válogatott ezen a héten fejlődni fog. Minden vasárnapra irányul.

... az első edzésről Vatutinkiben: Ma nagyon intenzíven edzettünk, minden játékosnak nagyon jól ment. Julian Draxlernek és Sami Khedirának kellett csak megszakítania, de nincs szó sérülésről. Volt némi problémánk a fűvel, lehetne pár miliméterrel rövidebb a sérülések minimalizálása érdekében.

... az eppani edzőtáborról: Nagyon elégedett vagyok az ott eltöltött napokkal, nagyon jó volt a munka, a csapaton belül jó energia van. Vannak hiányosságok, de ezeket az elkövetkezendő napokban be tudjuk hozni. A csapat nagyon teljesítmény orientált.

... Timo Werner szerepéről a válogatottban: Timo csatár, akinek a gyorsasága nagyon értékes számunkra. Reméljük, Timonak jól sikerül ez a torna.

REINHARD GRINDEL ...

... a 2026-os VB : Gratulálok Kanadának, az Egyesült Államoknak és Mexikónak a közös rendezés jogához, a Német Labdarúgó Szövetség is őket támogatta. A döntésben különös figyelmet fordítottunk a fenntarthatóság kérdésére - az USA, Kanada és Mexikó pedig már rendelkeznek megfelelő stadionokkal és infrastruktúrával. De Marokkót is hatalmas tisztelet illeti ezért a nagyon jó pályázatért.

... a közelgő világbajnokságról: Biztos vagyok benne, hogy egy nagyon szép világbajnokság áll előttünk. Az országok között a 2. helyen állunk az eladott jegyek rangsorán (79.000 db), mely azt is bizonyítja, hogy Németország futball lázban ég. Ezt pedig a csapat is érezni fogja.

forrás: dfb.de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/54118/pics/lead_800x600.jpg
2018 Világbajnokság,Bayernesek a válogatottban,Hírek a válogatottról,joachim löw,NATIONALELF HÍREK
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?