3816-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma
Újabb négy krónikus beteg veszítette életét a koronavírus-járványban, viszont már alig négyszázan vannak kórházban.
Blogolj!

Coman megszabadult a tincsétől

Regős András

A jellegzetes fonat Kingsley Coman hajában

A sebes szélső a korábbi különböző frizuráiról, és a David Alabával való összjátékról beszélt a Bildnek adott interjújában.

Az utolsó tincsnek is annyi: Kingsley Coman levágta a védjegyévé vált fonatot, az utolsó hosszú tincset, ami a gyerekkori frizurájából maradt. A válláig érő hajtincsen „vörös, arany, fekete és zöld” gyöngyöket viselt, ami az afro-karibi származására utalt (Coman szülei egy francia gyarmatról, Guadeloupe-ről származnak).

„Egy emlék volt abból az időből, amikor még hosszú hajam volt. De ez már több mint öt éve volt, ezért vágtam le az utolsó tincset is.”

Coman mellett honfitársa, Franck Ribery, és egy másik csapattársa, Arturo Vidal is számos merész frizurával rukkolt már elő.

„Néha van, hogy valamilyen mintát vágatok a hajamba. Régebben őrült frizuráim voltak! Most már érettebb vagyok.”

Az érettsége ellenére, Coman még csak 21 éves, bár nem sokáig. Holnap, július 13-án ünnepli 22. születésnapját. Alig ért véget a szezon, de Coman már alig várja hogy a következő idényre készülhessen a Bayern Münchennel, köztük a barátjával, David Alabával:

„Már megmutattuk, hogy remek teljesítményt tudunk nyújtani együtt a baloldalon, de még így is van hova fejlődnünk – ezen sokat segít a közös játék.”

A Világbajnokságot Coman csak nézőként élvezheti – a porcsérülése miatt nem került be a francia válogatott utazókeretébe – többek közt Alexandre Lacazette, Dimitri Payet és Anthony Martial is kimaradt. De a csapattársa, Corentin Tolisso már honfitársaival készül Oroszországban.

Forrás: https://www.bavarianfootballworks.com/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/54111/pics/lead_800x600.png
BAYERN HÍREK,Interjúk, nyilatkozatok,Játékosaink,kingsley coman
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?