Blogolj!

Nem kell túldramatizálni! Mats Hummels nyugodt a Lewandowski ügyet illetően

Kun Béla

Nincs olyan nap, hogy ne legyen valami újabb információ Lewandowski körül. A Real Madrid is megint versenybe szállt a jelenleg a vb-re készülő lengyelért.

Amennyiben 200 millió Eurót letesznek az asztalra, onnantól kezdve már hajlamosak a Bayern vezetői a tárgyalásokra. Mats Hummels is reagált a dolgokra:

"Nem látok a témában nagy drámát."

Jelenleg  úgy tűnik, hogy csak egy határozott tiltással lehet Münchenben tartani a 29 éves csatárt, ha viszont mehet, akkor "majd meglátjuk, hogy mi fog történni!"- tette hozzá a német védő!

Az elmúlt napokban Alaba és Boateng távozása is téma volt, de Mats Hummels nem aggódik miattuk sem, ismeri az ilyesmit a saját dortmundi idejéből:

"Nekem is megvoltak ezek a gondolataim, leginkább 2015-ben, eléggé szoros kapcsolatban voltam a Manchester Uniteddel. Nem sok hiányzott, hogy külföldre igazoljak. 2016-ban is voltak egyéb lehetőségeim. Helytelen lenne azt mondani, hogy annak idején nem gondolkodtam volna el én sem. De sosem jött össze úgy igazán."

- árulta el a védő.

Hummels végül aztán két évvel ezelőtt visszatért oda, ahonnan annak idején a Dortmundhoz szerződött. 2021-ig van szerződése a bajorokkal, és nincsenek távozási gondolatai:

"Nem kell az ördögre hallgatnom, hogy kimenjek külföldre."

Nyugtalanító lehet Kovač számára, hogy most világsztárokkal kelll együtt dolgoznia? Hummels nem gondolja!

"Egy tréner mindig az főnököm, mindegy, hogy milyen jó vagy rossz a kapcsolatunk. A Kloppal való kapcsolatom például igen szivélyes volt. De ő a főnököm volt! Mikor Dortmundba került, sosem volt az a téma, hogy még nem nyert semmit..."

Ehhez képest Kovač már gyűjtött nem kevés tapasztalatot! Az elmúlt két évben erős csapatot fabrikált a Frankfurtból, sőt megnyerte a német kupát, épp a bajorok ellen.

"Amilyen nehéz helyzetben volt a Frankfurtnál - legalábbis kívülről nézve - le a kalap a tréner előtt,  Ezért gondolom, hogy nálunk is sikeres lesz!"

- értékelt a német válogatott középhátvédje.

Forrás: https://www.90min.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/53871/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,david alaba,Játékosaink,jerome boateng,mats hummels,niko kovac,robert lewandowski
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?