Blogolj!

Arjen Robben számára már indulhatna az új szezon!

Kun Béla

Arjen számára a szabadság tabu. Jelenleg is azon dolgozik, hogy a sérüléséből minél hamarabb visszatérjen. A Bildnek adott interjújában beszélt pár dologról!

Bild: Robben Úr, Ön a Real Madrid ellen és a kupadöntőben is sérült volt, van Önben még csalódottság?

Robben: "Még egy kis csalódottság van. Ezeknél a fontos meccseknél mindig ott akarok lenni. Jó formában is voltam, és a Real elleni összecsapás előtt azt éreztem, most kezdődhet igazán, most kezdünk csak bele. S aztán egy szerencsétlen akció miatt le kellett jönnöm a pályáról a hazai meccsünkön. Aztán kihagytam a visszavágót és a kupadöntőt- az ilyen dolog nagyon kemény számomra. De nem tudunk rajta változtatni, ezért is örülök már előre az új szezonnak, ahol ismét támadásba akarok lendülni!"

Bild: Ön azt mondta: "A szezon már most elkezdődhetne"-Önt nem is érdekli a szabadság?

Robben: "Még tovább akartam edzeni Münchenben. A futóedzések már jól mennek. Még 5 hetünk maradt, hogy elkezdődjön a felkészülés, ez hosszú idő. Azért a szabadságot is élvezni kell. Aztán megint időben elkezdek edzeni, hogy fitt legyek, amikor Niko Kovac érkezik."

Bild: A 2019-ig szóló szerződés csak egy tapasz volt?

Robben: "Itt két különböző dolog van. Ez egy szerződés, aminek örülök, mert még egy szezonon keresztül a Bayern színeiben játszhatok. A másik dolog, az az, hogy a fontosabb meccseket sérülés miatt ki kellett, hogy hagyjam."

Bild: "Mit vár el Niko Kovac-tól az első szezonban?

Robben: "A célok ugyanazok, mint mindig: az összes lehetséges címet meg akarjuk nyerni. Megpróbálok az egész szezon alatt egészséges maradni. A döntő pillanatokban fontos akarok lenni a csapat számára. Játszani akarok, s a Bayern Münchennek segíteni."

Bild: A második BL győzelem a legnagyobb cél?

Robben: "Miért is ne? Ez egyértelműen a legnagyobb célom az új szezonban. Nagy igényünk van, s ennek így is kell lennie. Ez a Bayern Münchenhez hozzá tartozik."

Forrás: https://www.bild.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/53543/pics/lead_800x600.jpg
Arjen Robben,BAYERN HÍREK,Interjúk, nyilatkozatok,Játékosaink
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?