Kevin Vogt a Bayern kívánságlistáján!

Kun Béla

Nem rég lett vége a szezonnak. A válogatott játékosok élvezik a pár nap szünetet, a többiek a szabadságukat töltik. Azonban a kapcsolat még csak most kezdődik Kovac és a leendő igazolások között. Egy olyan játékos érkezne, aki kimondottan Niko Kovac kérése: Kevin Vogt.

Niklas Süle, Sebastian Rudy, Serge Gnabry, és akár Sandro Wagner! Hogy mi a közös bennük?? Ugyan az, ami Kevin Vogt személyét illeti: ugyanis valamennyiük a TSG Hoffenheim játékosa, vagy játékosa volt.

Kevin Vogt, a 26 éves belső védő teljesítményével felhívta magára a Bayern és Niko Kovac figyelmét. Szerződése 2020-ig szól a Hoffenheimmel. Az, ahogy a Kicker megírta, a Bayern azon van, hogy szerződtesse a következő hoffenheimi játékost.

Vajon összefüggésben lehet azzal, hogy Jerome Boateng elhagyja a Bayernt?

Voltak kicsit félreérthető nyilatkozatai a német rekordbajnoknak. Jerome Boateng azonban ma máshogy nyilatkozott, amikor a 'Meisterschalét' az ErlebnissWeltbe vitte az Allianz Arénába:

"Nagyon különleges számomra. Ez egy hatalmas elismerés. Először a bajnoki címet Münchenben ünnepelni, majd személyesen a bajnoki salátástálat az Erlebnissweltbe hozni. A következő évben szeretnénk ismét mind a 3 címért versenyben lenni. A Real ellen épphogy csak, de szerencsétlenül kiestünk. A Frankfurt ellen saját hibánkból nem nyertünk, hiszen nem tettünk eleget. A Bayern a világ egyik legjobb csapata, ezzel a csapattal ismét a csúcsra kell kerülni."

Mindez azt mutatja, hogy Jerome marad, de mint minden az életben, ez is kiszámíthatatlan. Az, hogy a Hoffenheim csapatkapitánya érkezik-e, az még erősen kérdéses.

Mint, ahogy Lewandowski távozása is. Annak ellenére, hogy Rummenigge kijelentette, hogy Lewa biztos hogy marad, a napokban ismét jelentek meg újabb hírek, miszerint a lengyel válogatott vezetőedzője engedélyt adott Lewandowskinak, hogy később csatlakozzon a válogatotthoz, a tárgyalások miatt.

A legújabb kérője a Chelsea, aki rekord összeget is képes letenni az asztalra, de versenyben van még a PSG és a MANUnited is. Vajon valós hírértéke van-e Lewi távozásának. A nyár végén megtudjuk.

Forrás: https://www.90min.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/53194/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?