Blogolj!

Hét Bayern játékos a bő keretben, Wagner visszamondta a válogatottságot

Kun Béla

Hét Bayern játékost nevezett a bő válogatottba Joachim Löw, melyben érdekességek is vannak. Löw bízik Neuer visszatérésében, s extrán fognak még a VB előtt két barátságos meccset játszani.

"Südtirol után mindkét részről nagyon őszintének kell majd lenni. Játék nélkül egy ilyen nagy volumenű versenyre elmenni, az szinte lehetetlen. Ezt tudja Manuel Neuer is. Jelenleg minden jól néz ki. A sérülésből teljesen felépült. Neuer mondta, hogy teljes mértékben terhelhető!"

- nyilatkozta Neuer esélyeiről Joachim Löw.

Tehát a 7 fő: Neuer, Kimmich, Boateng, Hummels, Süle, Rudy, Thomas Müller!

Sajnos a szinte magabiztos Wagner nem került be még a bő keretbe sem. Hétfő este tudatta Wagnerrel a rossz hírt telefonon. A Bayern mai edzésén a "legjobb német csatár" el is sírta magát, s a csapattársai vígasztalták! Jupp Heynckes szerint, ha ő lett volna a válogatott edzője, akkor ő mindenképpen magával vitte volna:

"Nem tudom megérteni! Ha rajtam múlott volna, akkor a válogatottban lettél volna Sandro!"

- nyilatkozta Jupp.

Wagner helyett Mario Gomez került be a bő keretbe.

Löw így magyarázta az esetet:

"Ez a döntés nem Sandro ellen szólt. Az ő klasszisát igazolta nálunk, s mindig teljes erőbenyomással játszott. Kiváló karakterrel rendelkezik. De mi a másik kettőre szavaztunk. (Gomez, Werner) Az én feladatom szövetségi kapitányként, hogy néha álmokat szertefoszlassak. Sosem a játékosok személye ellen döntök. Néha csak apróságokon múlik. A döntési kritériumok a sportbeli minőségen alapulnak, ez egy központi szerep. Valamint a csapatnak a pályán és a pályán kívül is jól kell együtt működnie."

- nyilatkozta az edző.

Nils Petersen jokerként való szerepeltetése sem Sandro ellen szólt. A 23-as szűkített keretet majd a két barátságos meccs után hirdeti ki Löw. Jelenleg 27 játékos szerepel a bővített keretben.

Breaking!! Sandro Wagner, mivel nem került be a válogatottba, visszalépett a válogatottságtól is:

"Ezért azonnali hatállyal visszalépek a válogatottságtól. Számomra egyértelmű, hogy mindig őszintén, nyíltan beszélek a dolgokról, s ezek szerint nem passzolunk össze a trénercsapattal. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem vagyok csalódott. A világbajnokság egy kiváló esemény lett volna számomra. A legjobbakat kívánom a csapattársaimnak Oroszországban. S remélem, hogy világbajnokként térnek majd vissza"

- nyilatkozott meghatódottan Sandro Wagner!!

Forrás: https://www.90min.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/52789/pics/lead_800x600.jpg
Játékosaink,NATIONALELF HÍREK
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?