Blogolj!

Jupp Heynckes: ez egy ilyen nap volt

Regős András

A Bundesliga utolsó fordulójában az FC Bayern az idei bajnokságban először szenvedett vereséget hazai pályán. Jupp Heynckes búcsúját követően a német rekordbajnok 4-1-re kikapott a VfB Stuttgarttól. „Bosszantó a vereség. Jó meccset akartunk játszani, már csak az edző miatt is” – kommentálta a történteket Sven Ulreich.

Reakciók:

Jupp Heynckes: „Gratulálok a VfB Stuttgartnak! Topteljesítményt nyújtottak számos kontrával, megérdemelten győztek. A VfB szervezetten játszott, és remekül védekeztek. 1-1-nél három nagy helyzetünk is volt, de egyikből sem tudtunk betalálni. Egy erős védelemmel szemben ha vezetést szerzel, rákényszerülnek a taktikai változtatásra. Ez egy ilyen nap volt. Most el kell fogadnunk és le kell nyelnünk a vereséget, és keddtől teljes erőbedobással kell készülnünk a kupadöntőre. Berlinben egy másik Bayernt láthatunk majd.”

Thomas Müller: „Senki sem nyújtott olyan teljesítményt, aminek köszönhetően megnyertük a bajnokságot. Kissé csalódáskeltő.”

Sven Ulreich: „Nagyszerű élmény volt a kupaátadás. Keményen dolgoztunk, örülök hogy én is kivehettem belőle a részem. Bosszantó a vereség. Jó meccset akartunk játszani, már csak az edző miatt is. Elemeznünk kell a mérkőzést, és sokkal jobban kell játszanunk a kupadöntőn jövő héten.”

Niklas Süle: „Szép nap a mai, még így is hogy a játékunk kevésbé volt az, magamat is beleértve. Ez az első bajnoki címem, különleges érzés. Voltak ma jó pillanataink, a félidő előtti 20 percben teljesen mi domináltunk. Megvoltak a lehetőségeink, de aztán bekaptuk a második gólt is. Fura mérkőzés volt.”

Tayfun Korkut (a VfB edzője): „Gratulálunk a Bayern Münchennek az egész szezonjuk miatt, a bajnoki cím miatt. Egy nagyon szervezett Stuttgartot láthattunk ma, hatékony helyzetkihasználással. Erre van szükség az ilyen eredményekhez.”

Holger Badstuber (VfB Stuttgart): „Hihetetlen volt, szuperül játszottunk. Topteljesítmény volt, egy pillanatig sem lazítottunk. Nagyon, nagyon jó meccs volt.”

Forrás: https://fcbayern.com/en/news

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/52542/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Interjúk, nyilatkozatok,Mérkőzésekről
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?