Blogolj!

Jupp Heynckes: megérdemeltük volna

Regős András

A Bayern mindent beleadott Kedd este a Santiago Bernabeuban, de végül kiestek a címvédő Real Madriddal szemben a Bajnokok Ligájából. Mindössze egy gól hiányzott a kievi szerepléshez.

„Mindent beleadtunk. Ebben sokkal több volt”

- mondta Thomas Müller a végső sípszó után.

„Megérdemeltük volna, hogy bejussunk a döntőbe”

– kommentálta a történéseket a Bajorok edzője, Jupp Heynckes.

Reakciók:

Jupp Heynckes: „Természetesen csalódottak vagyunk. Kiemelkedő teljesítményt nyújtott ma a csapatom. Mondtam is nekik, hogy az elmúlt években nem láttam ilyen jól játszani a Bayern Münchent, mint ma a Bernabeuban. De ma is, és az első mérkőzésen is megajándékoztuk a Realt. Ezt ilyen szinten nem lehet megcsinálni, mert megbosszulja magát. Ma is számos helyzetünk volt, de Navas remekül védett, a Madrid legjobb játékosa volt. Hiányzott a koncentráció a kapu előtt, talán a támadásaink sebessége miatt. Mindkét mérkőzést tekintve mi voltunk a jobb csapat. Megérdemeltük volna, hogy bejussunk a döntőbe.”

Thomas Müller: „Elképesztő mérkőzés volt. Mindent beleadtunk. Remek volt a hangulat, csak úgy forrt az aréna. De nem kellett volna hogy így alakuljon, ezért részben magunkat, részben a balszerencsét okolhatjuk. Ajándékoztunk egy gólt, ezt nem engedheted meg magadnak kétszer is egy ilyen ellenfél ellen egy elődöntőben. De még így is volt esélyünk. Talán csak egy kis szerencsére lett volna szükségünk. Nem kell szégyenkeznünk, de fáj hogy nem éltünk egy ilyen nagyszerű lehetőséggel. Ebben sokkal több volt. Kelleni fog egy pár nap hogy ezt feldolgozzuk.”

Mats Hummels: „Nagyon fáj. Több olyan szituációt is kialakítottunk, hogy teljes káosz volt a Real tizenhatosán belül. Kétszer is betaláltunk, de végül még mindig hiányzott egy-kettő. Nem ez volt a Real legjobb meccse idén, de ők kevésbé súlyos hibákat vétettek. Mindent egybevetve két gólt is ajándékba adtunk az ellenfélnek. Ennek ellenére mindkét meccsen domináltunk, számtalan lehetőségünk volt, de nem tudtuk őket kihasználni. Döbbenetes mentalitást mutatott a csapat, de ez most semmit nem jelent. Ki kell használni a lehetőségeket, ha kupákat akarsz nyerni. Ha figyelembe vesszük hogy Neuer, Vidal, Boateng, Robben és Coman nélkül játszottunk, igazán veszélyes ellenfél leszünk jövőre.”

David Alaba: „Tudjuk hogy jól játszottunk, de a végén ez nem volt elég, és nagyon, nagyon csalódottak vagyunk. Sokkal több volt ebben a meccsben. Megérdemeltük volna hogy bejussunk a döntőbe, de az elkötelezettségünk és a csapatszellemünk díjazatlan maradt. Ez nagyon elkeserítő.”

Niklas Süle: „Mind nagyon csalódottak vagyunk. Nagyon, nagyon idegesítő hogy kiestünk. A Real is vétett hibákat, de ezeket nem tudtuk az előnyünkre fordítani. Ezen a szinten ezt azonnal büntetik. Sokkal jobban is alakulhatott volna.”

Sergio Ramos (Real Madrid): „Kiemelkedően jól játszott a Bayern, immáron sok éve nagyon erősek. Mindent beleadtak. Mindkét csapat küzdött, a szurkolók remekül támogattak. Viszont az eredmény számít. Magabiztosan utazhatunk Kijevbe.”

Toni Kroos (Real Madrid): „A Bayern megint nagyon veszélyes volt. Két remek meccset játszottak, mindkétszer megnehezítették a dolgunkat. De végül továbbjutottunk, és csak ez számít. Könyörtelenül kihasználtuk a Bayern hibáit. Az ilyen meccsek miatt lesz valaki futballista.”

Forrás: https://fcbayern.com/en

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/52071/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Mérkőzésekről
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?