Blogolj!

Jerome Boateng távozása egyre valószínűbbnek tűnik

Jerome Boateng távozása egyre valószínűbbnek tűnik. Ez lehet az utolsó szezonja Münchenben.

Jerome Boateng egyre nyitottabb a Münchenből való eligazolás lehetőségére. Nosztalgikusan tekint vissza mindarra, amit a Bayernben elért, és különböző alternatívákat latolgat a jövőjével kapcsolatban, amelyek között természetesen egy másik klub lehetősége is szerepel. A SportBild szerint, ezek a megjegyzések hozzásegítették a Bayernt, hogy komolyan megfontolja, megválik tőle a nyáron.

Boateng ismét nyilvánosan foglalkozott az esetleges müncheni búcsújával, amelyet a klub egyelőre nem erősített meg.

Bár ez a hír egy kellemetlen Bajnokok Ligája kiesést követően röppent fel, a valóság az, hogy Boateng távozása valószínűleg hónapok óta a levegőben van. Niklas Süle nagyon jól játszott középhátvédként ebben a szezonban, miközben Boatenget és Mats Hummels-t is helyettesítette. A 22 éves játékos remek formában van, hihetetlenül hatékony a hátsó vonalban, míg a szeptemberben 30-at betöltő Boateng egy újabb, sérülésekkel tarkított szezont tudhat magáénak.

Boateng pótlására a Bayern már figyeli az Ajax ifjú csillagát, a 18 éves Mattijs de Ligt-ot, ami azt sugallja, hogy a Bayern felkészült Boateng esetleges távozására. Amennyiben ez az átigazolás kudarcba fullad, még mindig ott van Lukas Mai, aki erős szezont játszott a Bayern II-vel és a nagy csapatban is bemutathatta már tehetségét.

Fordította: Paál Boglárka

Forrás: https://www.bavarianfootballworks.com/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/52016/pics/lead_800x600.png
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,Játékosaink,jerome boateng
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?