Blogolj!

A fiúk nagyon jól tették a dolgukat

Az FC Bayern Eintracht Frankfurt feletti 4:1-es győzelmekor minden szem a négy fiatalra szegeződött – Lukas Maira, Franck Evinara, Meritan Shabanira és mindenek előtt Niklas Dorsch-ra, aki bemutatkozásán gól is lőtt!

„Bátrak voltak és bíztak magukban”,

- mondta Sebastian Rudy elégedetten a fiatalok szerepléséről, akik sikeres bemutatkozást ünnepelhettek.

Jupp Heynckes edző is csak dicsérni tudta őket.

Meccs utáni nyilatkozatok

Jupp Heynckes: „A rendkívüli helyzetek rendkívüli döntéseket igényelnek. Az összeállítással már keddre koncentráltam és négy utánpótlás-játékost neveztem. A fiúk nagyon jól tették a dolgukat. Az elején kicsit idegesek voltak, de utána vezetést szereztünk. Ma megvolt az a hatékonyság, ami múlt szerdán hiányzott. Nagyon elégedett vagyok.”

Sebastian Rudy: „Mindenki láthatta, hogy a fiatalok nagyon igyekeztek, és azonnal játékban voltak. Bátrak voltak és bíztak magukban. Pont ezt vártuk tőlük – nem volt rajtuk nyomás, és szabadon játszhattak. Niklas Dorsch még gólt is szerzett. Nagyon örülök mind a négyüknek.”

Sandro Wagner: „Azt hiszem ma én voltam a legidősebb, fura érzés. De nagyon jó meccs volt.”

Niko Kovac (az Eintracht Frankfurt edzője): „Másként képzeltük ezt a meccset. Gratulálok Juppnak és az FC Bayernnek. A Bayern összeállítása alapján sokkal többre számítottunk. Nem tudtuk kihasználni két nagy helyzetünket az első félidőben. Ha Münchenben ilyen adódik, legalább az egyiket ki kell használni. A pályán lévő Bayern képességei is elegendőek voltak, hogy gólokat lőjenek. A különbség szerintem túl nagy, de a csapatom naivitása miatt megérdemelt.”

Marco Russ (az Eintracht Frankfurt játékosa): „Tudtuk, hogy a bajorok a Real elleni meccs előtt rotálni fognak, és ez nekünk jó lehet. De az első félidőben túl figyelmetlenül játszottunk. A második félidőben nagyobb helyzeteink voltak. Ezeket ki kell használni, mert Münchenben nem tudsz olyan sok helyzetet kialakítani.”

Fordította: Frey Dóra

Forrás: https://fcbayern.com/de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/51874/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Interjúk, nyilatkozatok,Mérkőzésekről
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?