Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:55 M5
hirdetés
Blogolj!

Szabad a pálya Mehmet Schollnak? Walter, az U23 edzője befejezi

Kun Béla

Alakulunk alakulunk... Egy újabb Bayern legenda térhet vissza Miroslav Klose után a Bayernbe.

Közös megegyezéssel, nem hosszabbítják meg a nyáron lejáró szerződését a jelenlegi U23-as csapat edzőjének Tim Walternak. 2015-ben érkezett az utánpótlás csapathoz Karlsruhe-ból. Tim a B korosztályi bajnojságot megnyerte a bajor U17-es utánpótlás csapattal. Jelenleg az U23-as csapat trénere, s a tabella második helyén szerepel egy ligában, (méghozzá a regionális bajor ligában) a nagymúltú 1860 Münchennel, mely az első helyet foglalja el.

"Szeretném Tim Walternak megköszönni a jó munkát amit a Bayern utánpótláscsapatainál töltött. S sok sikert kivánok a további pályafutásához"

- nyilatkozta Hasan Salihamidzic.

Walter személyesen beszélt egy "gyönyörű időszakról a Bayernben, melynek megkoronázása volt az U17-esekkel megnyert bajnokság, amit végre 10 év után Münchenbe tudtak hozni.

"Ebben a szezonban az eddigi legfiatalabb második számú Bayern csapattal jó úton vagyunk, beleértve a sportbeli sikereket, és a tehetségek nevelését az első csapat és a Bundesliga számára."

Majd folytatta:

"Teljes koncentrációval vágunk neki a szezon hátralévő részének, aztán itt az idő egy új kihívás elé nézni."

- fejezte be nyilatkozatát Tim.

Na de, miért is volt ez ilyen fontos? Ugyanis médiainformációk szerint a helyét Mehmet Scholl fogja átvenni. 5 év után térhet vissza a csapathoz, ahol már korábban dolgozott az utánpótlás részlegen, többek között 2008-2010-ig, valamint 2012-2013-ig. S a hírek szerint a nyáron ismét csatlakozik immáron Miroslav Kloséval egyetemben a német rejordbajnokhoz.

Forrás: http://www.90min.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/51619/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Szakmai stáb
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?