Blogolj!

James figyelmeztet: a Real Madrid nem csak Ronaldoból áll

Kun Béla

Elindult a visszaszámlálás... Már csak pár nap, s szerdán este a BL előrehozott döntője vár ránk a Bayern München és a Real Madrid részvételével!

A meccs egyik kulcsfigurája James Rodriguez, aki a Realtól érkezett tavaly nyáron. Most megszólal a meccset illetően, s figyelmeztet pár dologra. Vajon kifaggatták-e a csapattársak a Real gyengéiről, erre majd csak a két meccs után kapunk választ.

James Bayern továbbjutásban bízik, de ez csak akkor lehetséges "nekünk játékosoknak, ténylegesen csak a legfontosabbra kell fókuszálnunk. Azért, hogy egy olyan csapat ellen mint a Real Madrid, hogy esélyünk legyen, mind fizikailag, s mind játékban kitűnő állapotban kell lennünk." - nyilatkozta a TZ-nek a kolumbiai.

Az előző szezonban épp a negyeddöntőben a Real ellen esett ki a csapat véleményes körülmények között. Ebben a szezonban a játékos nem egy "revansra" készül, hanem "két olyan meccsre, amin keresztül a döntőbe juthatunk!"- fogalmazta tovább. Nagyon fontos tehát arra gondolni, hogy van esélyünk a továbbjutásra. De ehhez, "kitűnő állapotban" kell lennünk.

A spanyol rekord BL győztes csapata idén a bajnokságban adós maradt a bajnoki címmel, de ennek ellenére a BL-ben szárnyalnak. S ezt igazolta James véleménye is:

"A Bajnokok Ligájában, mindig egy másik 'chip'-et helyeznek be, mint a bajnokságban, s meg tudják oldani, hogy mindent kihozzanak belőle. Tudják, hogy mit kell tenni ahhoz, hogy évről-évre ezért a kupáért harcban legyenek, közben pedig Európakupa, s Bajnokok Ligája történelmet írtak."

-így a ballábas játékos.

De a Bayernnek sem kell elbújnia, ahogy azt a történelem is alátámasztja:

"A Bayern tudja, hogy kell egy Real Madrid elleni meccshez hozzáállni." Ez alkalommal sem maradhat el, a Christiano Ronaldóval való találkozás, aki a szezon ennek a felében nagyon jó formában van, az idei Bajnokok Ligájában már 15 gólt szerzett. A 11-es mezszámú Bayern játékos csak "gólmasinának" nevezi. Ahhoz, hogy őt meg lehessen állítani, egy "top csapatmunkára" van szükség.

Az egykori Madrid játékos ugyanakkor figyelmeztet:

"A Real Madrid nem csak Ronaldobol áll. A többi pozícióban is nagyon jó játékosaik vannak. Nem lesz egyszerű mérkőzés, az már biztos."

Forrás: http://www.90min.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/51623/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Interjúk, nyilatkozatok,james rodriguez,Játékosaink
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?