Blogolj!

Heynckes: kitűnő futballt játszottunk

A következő meccsen a következő győzelem. A Hannover 96 elleni 3:0-ás siker (félidőben 0:0) Jupp Heynckes edző: „nagyon elégedett vagyok. Ha egy Bajnokok Ligája meccs áll előttünk, fontos, hogy a bajnokságban nyerjünk.” Hasan Salihamidzic sportigazgatónak is „nagyon tetszett.”

Meccs utáni nyilatkozatok

Hasan Salihamidzic: „Nagyon-nagyon jó meccset játszottunk. Remek volt ma. Magabiztos, jó futballt játszottunk. Nagyon jó volt nézni.”

Jupp Heynckes: „Nagyon elégedettek vagyunk. Összességében kitűnő futballt játszottunk. A csapat top formában van, mindegy, hogy ki és milyen pozícióban játszik. Fontos, hogy lendületben maradjunk, ne eresszünk le és még tudjunk javulni. Ha egy Bajnokok Ligája meccs áll előttünk, mindig fontos a bajnokságban is nyerni előtte.”

Niklas Süle: „Az első perctől kezdve teljesen rendben volt minden. Nem szabad elfelejteni, hogy szerdán egy hihetetlenül fontos meccsünk lesz, ezért az edző megint nagyon sok helyen változtatott. Ma nagyon jól sikerült minden.”

André Breitenreiter (a Hannover 96 edzője): „Megpróbáltuk üldözni az ellenfelet és támadásban nyomás alá helyezni. Két hatalmas helyzetünket nem használtuk ki. A 0:1-et nagyon könnyen kaptuk. Utána a bajorok nagyon hatékonyak voltak, kiemelkedő formában vannak. Náluk nincs A, B vagy C csapat. Az 1-estől a 30-as mezszámig mindenki kitűnő.”

Fordította: Frey Dóra

Forrás: https://fcbayern.com/de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/51597/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?