Blogolj!

Sérültlista a Hannover elleni meccs előtt

Regős András

Tolisso még biztosan nem lesz bevethető a holnapi mérkőzésen, Alaba játéka pedig még kérdéses a Bayern edzője, Jupp Heynckes szerint. A szombati bajnoki mérkőzést megelőző sajtótájékóztatón Heynckes tisztázta, hogy "azok a játékosok akik kedden játszottak, holnap nem lesznek a kezdőben."

Így a hosszútávú sérültek, Coman és Vidal mellett Tolisso sem utazik a csapattal Hannoverbe. Tolisso a múlt hétvégén a Gladbach ellen szenvedett lábsérülést, amit azóta sem sikerült teljesen kihevernie, de jövő héten már várhatóan részt vesz az edzéseken.

David Alabát a Leverkusen elleni kupameccs félidejében kellett lehozni, egy enyhe combsérülés végett. Heynckes azt mondta, "meg kell vizsgálnunk hogy hogyan érzi magát, hogyan reagálnak az izmok."

Az összes többi játékos bevethető. Tolisso ma egy laza edzést végzett a Sabeneren, de a lába még mindig be volt dagadva. Habár a mester azt mondta, akik kedden a kezdőben játszottak, azok közül senki nem fog kezdeni.

Tolisso sérülése miatt valószínűleg James, Thiago, Robben vagy Ribery mégis ott lesz. Ha Heynckes úgy dönt hogy Alabát még pihenteti, akkor Kimmich is a kezdőbe várható.

Forrás: https://www.bavarianfootballworks.com/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/51576/pics/lead_800x600.png
BAYERN HÍREK,sérülés
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?