Blogolj!

Baráti találkozók – a 2018-as Audi Summer Tour

A Bayern München idén nyáron is repülőre száll, hogy a Nemzetközi Bajnokok Kupája (International Champions Cup) keretein belül három felkészülési mérkőzést játsszanak.

A német bajnok csapat először a Paris Saint-Germain-nel mérkőzik meg Klagenfurtban (még nincs hivatalos időpont). Ezt követően az USA felé veszik majd az irányt, hogy július 25-én a Juventus-szal találkozzanak a philadelphiai Lincoln Financial Field-en. A túra Miamiban végződik, a korábbi Bayern edző, Pep Guardiola által vezetett Manchester Cityvel játszanak a Bajorok július 28-án a Hard Rock Stadionban.

„Az Audi Summer Tour fontos része a nemzetközi terjedésünknek”

- nyilatkozta Jörg Wacker, az FC Bayern igazgatói tanácsának tagja.

„Komoly fejlődést láthattunk az Egyesült Államokban, amióta megnyitottuk az irodánkat New Yorkban, 2014-ben. Most durván 27 millió Bayern szurkoló, és több mint 135 hivatalos szurkolói klub van ott. Az Audi Summer Tour-ral lehetőségük nyílik rá hogy hosszabb utazás nélkül láthassák kedvenc csapatukat akcióközelben.”

”Mint a csapat hosszútávú támogatója, természetesen idén is támogatjuk a csapatot”

- mondta az Audi AG marketing vezetője, Bram Schot.

„Mi a felejthetetlen pillanatok és az életreszóló élmények mellett állunk, az Audi Summer Tour-on pedig pontosan ilyen, minőségi mérkőzéseket láthatnak az ügyfeleink és a Bayern München szurkolói. Az USA különösen érdekes és fontos piac az Audi számára.”

A mérkőzéseket egy sajtókonferencián jelentették be Miamiban, ahol a Bayern Münchent a VB győztes, a német válogatottban legtöbbször pályára lépő Lotthar Matthäus képviselte. A korábbi csapatkapitány mellett más klublegendák is kísérni fogják a Bayernt nyári túrájuk során.

Ez lesz a harmadik alkalom, hogy az Egyesült Államokban kerül megrendezésre a bajnokság, a 2014-es és a 2016-os látogatást követően. Továbbá, a Bayern nemzetközi terjeszkedését két iroda, egy amerikai (New York), és egy kínai (Shanghai) fogja segíteni a továbbiakban. A bajor klubnak jelenleg megközelítőleg 650 millió rajongója van világszerte.

Az Audi Summer Tour 2018 menetrendje:

- Audi Futball Találkozó Klagenfurtban (még nincs pontos dátum); FC Bayern – Paris Saint-Germain

- 2018 július 23: Indulás Philadelphiába

- 2018 július 25, Philadelphia: Juventus – FC Bayern

- 2018 július 28: Audi Futball Találkozó Miamiban: FC Bayern – Manchester City

- 2018 július 30: Visszaérkezés Münchenbe

Fordította: Virág Vivien Klimas

Forrás: https://fcbayern.com/en

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/51449/pics/lead_800x600.png
audiFCBtour,BAYERN HÍREK,Előzetesek
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?