Blogolj!

Jupp Heynckes: ez egy futballdemonstráció volt

Kun Béla

A Bayern megérdemelten bejutott a május 19-ei Német Kupa döntőjébe! Magabiztos kezdéssel indított a csapat, 10 perc után már 0:2, majd szépített a Leverkusen, s a másidik félidő elejéig szoros volt, adok-kapok formájában, majd a bajor rekordkupagyőztes legázolta a gyógyszergyáriakat.

Végeredmény: Leverkusen-FC BAYERN 2-6

S íme a meccs utáni nyilatkozatok:

Jupp Heynckes: "Összességében tekintve ez egy futballdemonstráció volt. Nagyon jó teljesítményt nyújtottunk egy jó csapat ellen. Mi uraltuk a meccset, de voltak olyan szituációk, ahol Sven Ulreich óvott meg minket egy kapott góltól. Számomra ő kiemelkedő. Elépesztően motiváltak voltunk, s nagyon koncentráltunk a mérkőzésre. Mindenképp Berlinba akartunk jutni - s ezt meg is érdemeltük. Egy Lipcsét és egy Dortmundot is kiütöttünk, s ma pedig egy kiváló csapatot ejtettünk ki. Nagyon jó formában vagyunk."

Thomas Müller: "Ez egy jó reklám volt a német foci számára. Gyorsan vezettünk 2:0-ra, aztán 2:1 volt, s aztán kétszer is Ulle tartott meccsben minket. Aztán egynéhány támadást nagyon jól kijátszottunk, s nagyon magabiztosak voltunk. A csapat teljesítménye szuper volt. A csapat remekül együtt dolgozott, s teljesen megérdemeltük a győzelmet. Természetesen még többet akarunk, érezzük, hogy még ennél is több van bennünk."

Sven Ulreich: "Mindenképpen be akartunk jutni a kupadöntőbe. Eddig is nehéz feladatunk volt, s ma sem volt könnyebb. Az eredmény egy kicsit becsapó. A Leverkusen nagyon jól játszott, de mi a helyzeteket kihasználtuk, s nagyon boldogak vagyunk, hogy bejutottunk a döntőbe. Most meg akarjuk nyerni a kupát!"

Kevin Volland: (Leverkusen): "Talán az eredmény kicsit túlzás. A Bayern a széleken nagyon jól játszott, és minden helyzetet kőkeményen kihasznált. Ez volt ma a különbség. De ennek ellenére a teljesítményünk rendben volt. A Bayern a legerősebb csapat Németországban, s az egyik legerősebb a világon. Ezt észrevettük ma, minden helyzetet kihasználtak!"

Forrás: https://fcbayern.com/de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/51437/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Interjúk, nyilatkozatok,Mérkőzésekről
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?