Anthony Martial lenne a Bayern új kiszemeltje?


A Calciomercato értesülései szerint a Bayern München komoly érdeklődést mutat a francia játékos iránt. A fiatal szélső nagy valószínűséggel távozik a Manchester Unitedtől a szezon végén, és mindeddig úgy tűnt, a Juventus lesz a befutó a 22 éves futballistáért.

A médiának nincs túl nagy rálátása a helyzetre, az egyetlen konkrétum hogy a Vörös Ördögök 50 millió euró alatt nem engednék el a franciát. A jelenlegi pletykák szerint a Juventus mellett a Tottenham Hotspur és a Bayern München is bejelentkezett a United támadójáért.

Martial gyakori kezdő volt az Old Traffordon egészen Alexis Sanchez érkezéséig. A fiatal támadónak hamar sikerült belopnia magát a United szurkolók szívébe, akik nem veszik jó néven a klub döntését, hogy elengednék Martialt.

Martial leigazolása akár egész jól is elsülhetne. Elég csak például James Rodriguezre gondolni, aki szintén mellőzött tehetségként érkezett Münchenbe, ahol jelenleg is remek formában futballozik. Ez megtörténhet Martiallal is. Azonban a hivatalos bejelentésekig mindez csak spekuláció.

Szerinted Niko Kovac megfelelő utódja lesz Jupp Heynckesnek?

Szavazok

Forrás: https://www.bavarianfootballworks.com/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/51379/pics/lead_800x600.png
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?