Blogolj!

Sandro Wagner: jelenleg életem formájában vagyok

Kun Béla

Duplázás Bayern mezben. Már többször is sikerült neki. Legutóbb a 6:0-ás győzelem alkalmával a Stuttgarter Kickers ellen. 2006 májusában a junior Bundesligban. Napra pontosan 11 évvel és 11 hónappal később a profi csapatban is elérte a duplát a Gladbach ellen.

"Szuper, ahogy az egész megtörtént. Itthoni körülmények között először voltam a kezdőcsapatban, többet tudtam birtokolni a labdát, azaz, csatárként több a gólszerzési lehetőségem..."

- mondta Wagner a 10. és 11. góljának örülve.

A Bayern színeiben január óta már a 7. gólja, a Gladbach elleni meccsen pedig egymás utáni négy bajnokin betalált. Tehát nem csoda, hogy Wagner "teljes egészében elégedett." Ahogy neki úgy a csapatnak is nagyon megy.

"Itt egy egészen nagy minőség uralkodik, s csatárként mindig több lehetőséged adódik, amiben meg tudod magad mutatni. Ezért is tudtam, hogy a kevés lehetőség ellenére is meg tudom magam mutatni. Számomra ez nem nyomás, hanem motivál. Nagyon jól bánok a nyomással, szárnyakat ad."

- mondta a müncheni születésű játékos.

"Jelenleg életem formájában vagyok, és ismét itthon vagyok!"

A világbajnokság közelében

Jupp Heynckes is dicsérte a szokatlan, 2-es számú mezben játszó csatárt:

"A Gladbach ellen nagyon jól játszott. Nagyon jól beilleszkedett, ő az az ember, aki minden tréningen nagyon motivált, aki a fitnessteremben dolgozik, aki minden tréningen próbálja saját magát magasabb szintre emelni."

- hangsúlyozta Jupp, majd hozzátette, a Hoffenheimből való érkezés kapcsán, hogy "egy nagyszintű továbblépés." Uli Hoeneß sem maradt el a pozitív megszólalások terén:

"Mi egy olyan embert akartunk, aki be tud ugrani, ha Lewandowski fáradt, vagy sérült. Ezt csinálja. Kiváló karaktere van. Az ellenfeleinek sorsát megnehezíti."

-dicsérte az elnök.

Sandro 29 évesen lett először válogatott, majd a múlt nyáron a Konföderációs kupát meg is nyerte a Nationalelf színeiben.Arra számít, hogy marad a keret tagja a vb-re is:

"A Gladbach ellen gázt adtam, s gólokat lőttem, úgymint az elmúlt hetekben, hónapokban s évben. Megérdemlem, hogy kiutazzak a válogatottal, s ki is fogok, ebben biztos vagyok."

- mondta magabiztosan Sandro. Az optimizmusában osztozik az edzője, Heynckes is:

"Ő egy nagyon jó játékos, s remélem, hogy elutazik a vb-re. Megérdemli. Kifogástalan fellépések a csapaton belül, a tréningen, s a futtballpályán is, s tud harapni. Ez is hozzátartozik. Egy szenvedélyes játékos némi harapással."

Forrás: https://fcbayern.com/de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/51332/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Interjúk, nyilatkozatok,Játékosaink,sandro wagner
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?