Blogolj!

Dráma Niko Kovac átigazolása körül

Kun Béla

A bajnokság már megvan, de a Bayern csapata éhes maradt, s jó nagyot harapott a Gladbachba. A korai hátrány kellett, ahhoz, hogy felébresszék a bajor oroszlánt. A 28-szoros bajnok végül hátrányból fordítva a 5-1-re nyert!

Uli Hoeness és Karl-Heinz Rummenigge reagáltak Bobic, őket érintő kritikáira, miszerint tiszteletlenül és sportszerűtlenül jártak el Kovač leigazolásával kapcsolatban, leginkább ennek a bejelemtésével.

Íme, a meccs utáni nyilatkozatok:

Uli Hoeneß: "A Bundesligában jelenleg kíválóak vagyunk. Nem a top 11-el kezdtünk, s a Gladbachot a 20-ik perctől a falhoz szorítottuk. Nagyon sok jókedvet okozva játszottunk, nagyon professzionális és komolyan játszó csapatunk van. Olyan meccs volt ez a szurkolók számára, mintha egy napon lett volna a húsvét és a karácsony

Niko Kovacról: "Egy kicsit bosszantott a dolog minket, mert mi arról tanácskoztunk, hogy hogyan tájékoztassuk a Frankfurtot, hogy nekik is jó legyen, most azonnal vagy a szezon végén, ami ugye ugyanúgy lehetséges lett volna, s mi azt mondtuk, hogy ha mi ebben a szituációban volnánk, minket is érdekelne, olyan gyorsan, ahogyan csak lehetséges megtudni, hogy elveszítjük-e a trénerünket. S így még talán van négy héttel több időnk, mint a szezon végén. S úgy döntöttünk, amilyen gyorsan csak lehetséges, ezt megtegyük. S, hogy ebből a nagyfokú gesztusból, egy boomeráng vágott vissza, egyáltalán nem értjük a miértjét."

Karl-Heinz Rummenigge: "Nézetünk szerint tulajdonképpen nincs min bosszankodnunk. Az egész kívülről talán úgy néz ki, de nem teszünk szemrehányást. Komolyak, tisztelettudóak voltunk, s az egész történetben pedig szabályosak. Az egész történet csütörtökön lezárult. [...] Meg tudom Bobicot érteni, hogy csalódott, ha egy olyan tréner hagyja el a klubot akivel két évig sikeresen dolgozott. Meg tudjuk érteni. De nem léptünk fel tiszteletlenül. Nagyon szabályosan, s tisztelettel teljesen viselkedtünk. Mi nem hoztuk ezt nyilvánosságra, -ebben biztos vagyok-
A mi részünkről minden tiszta és tisztelettudó volt."

Jupp Heynckes: "20 perc kellett, amire bemelegedtünk. Kezünkbe vettük a jogart, s gyorsan alakítottuk ki az 1:1, 2:1-et. Legfőképp a szünet után játsuottunk nagyon jól, s kiválóan járattuk a labdát. Különösképpen az örömteli, hogy azok a játékosok is motiváltak, s jól játszanak, akik nem kapnak annyi szerepet a kezdőcsapatban."

David Alaba: "Nehezen találtuk meg a játék ritmusát. Gladbach nagyon jól kezdte a mérkőzést. De mi nagyon gyorsan reagáltuk, s átvettük a mérkőzés irányítását. A jobb lábammal mindig évről évre jobb lettem. S örülök, hogy ez a gól összejött. Panaszmentes voltam, nagyon-nagyon jól éreztem magam. Ez a mi célunk, hogy továbbra is ritmusban maradjunk, s mindezt a pályára vinni, amit a tréner tőlünk elvár!"

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/51312/pics/lead_800x600.jpg
Bayern blogok,Beszámolók,david alaba,Interjúk, nyilatkozatok,Játékosaink,jupp heynckes,karl-heinz rummenigge,niko kovac,uli hoeneß
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?