Szakszerűtlen és tiszteletlen: Bobic bírálja a Bayernt Kovac leigazolásának módja miatt

Sebastian Riedel

Fredi Bobic kemény kritikákat fogalmazott meg a Bayernnel szemben Kovac átigazolásának módja miatt. A rekordbajnok nem vette fel közvetlenül a kapcsolatot. Fredi Bobic az Eintracht Frankfurt sportigazgatója élesen bírálta a rekordbajnok Bayern München vezetését Niko Kovac leigazolásának módja miatt.

"Hogy az információk nagyon rövid idő alatt kikerültek - és biztosan nem Frankfurtból - nagyon bosszantó, szakszerűtlen és tiszteletlen"

- mondta a 46 éves szakember pénteken.

„Nem történt kapcsolatfelvétel” müncheni részről, mielőtt szerződtették volna Kovac-ot Jupp Heynckes utódjának, mondta Bobic.

"Szerintem ha valamit akarnak tőlünk, akkor legalább fel kellett volna hívniuk. De ők a Bayern, az ő akaratuk érvényesült, és magukra gondoltak.”

Kovac maga is megerősítette Bobic mondatait:

"Hogy mindez ilyen gyorsan került nyilvánosságra, biztosan nem rajtam vagy Fredin múlott."

Bobic-ot különösen az időzítés zavarja

Különösen felbosszantotta Bobicot a szerződtetés müncheni bejelentése közvetlenül a Bayer Leverkusen elleni fontos szombati mérkőzés előtt:

"Most itt ülünk - egy nappal a Bayer Leverkusen elleni a mérkőzés előtt - és egészen másról beszélünk. Ezért a világos kritika, mert olyan helyzetben vagyunk, ahol nagyon sok múlhat ezen. Ez nekem ebben a formában eddig ismeretlen volt. Ezt nem nevezhetjük együttműködésnek.”

Emellett Bobic megerősítette, hogy Kovac-nak volt kivásárlási opciója, amely lehetővé tette számára, hogy a szezon végén elszerződjön.

"Igen, Nikonak lehetősége volt arra, hogy egy európai topcsapat kedvéért felbonthassa a szerződését. Már edzőket is eladunk"

- mondta.

De ezek az információk is " egy másik nagyvárosból" kerültek nyilvánosságra.

Forrás: http://www.goal.com/de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/51276/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,Szakvezetőről
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?