Blogolj!

Rafinha maradni szeretne

Pandula László

Egy mérkőzés embere teljesítmény után, nehéz azzal vitatkozni, hogy megérdemli-e a szerződés hosszabbítást a 32 éves Brazil játékos.

A Sevilla elleni 0:0-ás mérkőzés volt az egyik legjobb mérkőzése az idei szezonban Rafinhanak. A 0:0-ás eredmény ellenére a Bayern továbbjutott az elődöntőbe 2:1-es összesítéssel, és Rafinha nagyon jó teljesítményt nyújtott. Mindaddig míg nem sérült meg a félidő végéig (csontsérülés) a Bayern egyik legjobbjának számított, főleg úgy hogy védekezni is bőven kellett a csapatnak.

Egy Kickernek adott interjúban a 32 éves játékos alázatos maradt annak ellenére, hogy nagy dicséretet kapott a laptól, mondván:

„Természetesen boldog vagyok, hisz a Bayern tovább jutott.”

Rafinha beszélt a jövőjéről is és elmondta szeretne még maradni és hosszabbítani, annak ellenére hogy a szezon elején volt olyanról is szó, hogy visszatérne haza Brazíliába.

"Rafinha szerint, nem szeretne mozgolódni a közeljövőben: Mindenki tudja, hogy én szeretem ezt a klubot. Együtt él a játékosokkal. Itt boldog vagyok. A klub nagyon sokat tett értem, és én is a klubért. Reménykedem, hogy „happy end” lesz a vége. Mindenki tudja, hogy szeretnék itt maradni a Bayernnél. Már hét éve a csapatnál vagyok. Húsz játékos van, és minden évben ugyanazt kell mondanod: „Rafinha el akar igazolni, Rafinha másik klubba szeretne menni. „ Ezt nem én mondom sosem, hanem a média gerjeszti és állítja.”

Rafinha szerződése a szezon végén lejár. Annak ellenére, hogy David Alaba és Joshua Kimmich mögött kevesebb játéklehetőséget kap, bizonyítja, hogy remek, dolgos és küzdő játékos és bármit megtesz amit kérnek tőle.

„Figyeljenek, hét éve már a Bayernnél vagyok. Mindig egyenletes a teljesítményem és ugyanúgy dolgozok. Néhány ember a nevemet se tudja de ez se érdekel. Én egy munkás, harcos vagyok.”

Tudván, hogy a Bayern 30 feletti játékosokkal csak 1 évre szeret hosszabbítani, Rafinha reménykedik egy két éves szerződésben és reméli, hogy figyelembe veszik hűségét ezáltal. Bármi is történik nem aggódik, és kész a munkára.

„Itt van szerződésem, mindig nagyon keményen dolgozok. Az emberek a klubban boldogok velem. Azt szeretnék ők is, hogy hosszabbítsak és maradjak. Teszem a dolgom. Nem aggódom. Ha az edzőnek szüksége van rám – Jupp, Pep, Carlo és Jupp újra - mindig itt vagyok és készen állok."

Forrás: https://www.bavarianfootballworks.com/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/51278/pics/lead_800x600.png
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Játékosaink,rafinha
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?