Blogolj!

Jupp Heynckes: óriások találkozója!

Kun Béla

És ismét a Real Madrid. A Bayern most visszavághat, az elmúlt évben történtek miatt. Hatalmas a tisztelet a 'királyiakkal' szemben, de Thomas Müller a pozitív Omenben bízik a Real ellenében!

Íme a reakciók a sorsolást követően:

Karl-Heinz Rummenigge: "Kiváló húzás, két izgalmas meccsnek ígérkezik, aminek nagyon örülök! Az elmúlt két év győztese a meccsnek az esélyese."

Uli Hoeneß: "Aki meg akarja nyerni a Bajnokok Ligáját, annak a legjobbakat is le kell győznie."

Hasan Salihamidzic: "Egy top ellenfél, az biztos. Hatalmas minőséget képviselnek. Csak magasan jegyzett játékosaik vannak. De nekünk is van egy tènylegesen jó csapatunk. Bízok a fiainkban. A mi trénerünk ismeri a Real Madrid csapatát a legjobban. Az elmúlt évben ellenük estünk ki, de ebben az évben jobbak akarunk lenni. Döntőbe akarunk jutni. Nagyon tiszteljük az ellenfelet, de nem félünk. Mindent meg fogunk tenni, hogy eljussunk Kijevbe."

Jupp Heynckes: "Ez természtesen egy csúcsrangadó, óriások találkozója pozitívan értve. Ez két olyan csapat találkozója, akik Európa és a világ fociját képviselik, akik az attraktív focit játsszák és szeretik. Mindkét csapat számára egy nehéz sorsolás. De nem tudjuk, hogy a Liverpool vagy a Róma csapata könnyebb lett-e volna. El kell fogadnunk ami jött. Nem találom ezt a sorsolást tulajdonképpen kedvezőtlennek."

Thiago: "Megint Real, Hihetetlen!!"

Franck Ribéry: "Nehéz sorsolás, de mindent megteszünk azért, hogy a döntőbe jutás esélyét kihasználjuk."

Thomas Müller: "Ez biztosan két szuper mérkőzés lesz. S én arra gondolok vissza, amikor a hazai döntő (Finale dahoam) évében (2012), kiejtettük őket. Számomra ez egy jó ómen."

Arjen Robben: "Focicsemege a szurkolók számára. Nehéz sorsolás a címvédővel szemben, de meg tudjuk oldani, és a Kijevbe vezető útra kanyarodhatunk."

Jerome Boateng: "A legnehezebb sorsolás, amit csak kaphattunk, még akkor is, ha a Bajnokok Ligája elődöntőjében nincs könnyű ellenfél. De aki a döntőbe akar jutni, annak mindenkit meg kell verni, még a címvédőt is."

Forrás: https://fcbayern.com/de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/51214/pics/lead_800x600.png
BAYERN HÍREK,Előzetesek,Interjúk, nyilatkozatok,Mérkőzésekről
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?