Ribery a szerződéshosszabbítás kapujában!

Kiss Dorisz

Kissé meglepő fordulat, de úgy tűnik Franck Ribery hamarosan meghosszabbítja a szerződését a csapattal az elkövetkezendő egy évre. A Kicker szerint a 35 éves szélső a napokban aláír egy újabb szerződést, ami még egy évre a csapathoz köti (az előző szerződése nyáron járt volna le). Ezzel pedig a 12. szezonját is megkezdheti a csapatban.

Emellett úgy néz ki, hogy a másik veterán, Arjen Robben is csatlakozik hozzá. Múlt héten a Kicker azt közölte, hogy valószínű, hogy a Bundesliga győztes tárgyalásokba kezd a két játékossal a Bajnokok Ligája visszavágó után. És, bár a hivatalos megerősítés Ribery esetében közelebbinek tűnik, várható, hogy a holland is marad a bajor óriásnál.

A Bayernt ugyan megkeresték Kínából, Katarból, és Törökországból is Ribery ügyében, de a francia maradni szeretne. Annak ellenére is, hogy Kingsley Coman és Serge Gnabry mellett jóval kevesebb játékidőre számíthat a következő szezonban. A klubhoz való csatlakozása óta, Ribery 382-szer öltötte magára a vörös mezt, 117 gólt lőtt és 21 kupa megszerzésében segítette a csapatot.

Forrás: https://onefootball.com/en/home

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/51192/pics/lead_800x600.jpg
Arjen Robben,Beszámolók,franck ribéry,Játékosaink
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?