Blogolj!

Jupp Heynckes: a Bajnokok Ligája trófeát nem lehet megvásárolni

Cserny Szilárd

Jupp beszél a holnapi mérkőzésről, Nico Kovac-ról, Cristiano Ronaldorol és a Real elleni párharcról.

13:32: Ez egy csúcspárbaj, gigászok csatája. Két csapat amelyik hatalmas hagyománnyal rendelkezik a vonzó futballban - mondta Jupp Heynckes a Real Madrid elleni párharcról.

13:34: Azt nem lehet tudni, hogy a Róma vagy a Liverpool könnyebb lett volna-e. Jó emlékeim vannak a triplázó szezonból, amikor először a Juventust, majd utána a Barcelonát is először otthon fogadtuk. Én ezt egy jó előjelnek tartom.

13:36: Azt hiszem, hogy nem különösen kell a játékvezetőkkel foglalkozni, -válaszolt arra a kérdésre is, hogy nem tart-e egy esetleges újabb játékvezetői tévedéstől a Real ellen.

13:39: Sok versenyben az a legnagyobb művészet, hogy a megfelelő időben legyél top formában. A csaptnak kiegyensúlyozottnak kell lenni. És az sem hátrány, ha egy edző sok tapasztalattal rendelkezik - válaszolt arra a felvetésre, hogy a Bajnokok ligájának másik három elődöntőse már nem érdekelt a hazai bajnokságban.

13:41: Heynckes Ronaldoról: Mindig is egy kiemelkedő játékos volt. Ő és Messi a világ legjobb játékosai. Toni Kroos számomra megerősítette, hogy ugyanúgy, mint Robben rendkívül szorgalmasan dolgozik. Ő abszolút világszínvonalú. Az ilyen mérkőzéseken a teljes csapat teljesítménye a mérvadó.

13:43: Heynckes Niko Kovacról: Megnéztem az önéletrajzát. Nagyon jó Bundesliga játékos volt. A 2014-es világbajnokságon nagyszerű munkát végzett a Horvátokkal.

13:46: Frankfurtban kiváló munkát végez a különböző típusú és nemzetiségű játékosokkal. Nagyon innovatív és nagyszerű kapcsolatot ápol a játékosaival. Az FC Bayern jól választott. - Érvelt Heynckes

13:47: Ha lehetne egy kívánságom, akkor azt szeretném, hogy a döntőt Jürgen Klopp és a Liverpool ellen játsszuk.

13:48: Az ember nem tud egy Bajnokok Ligája trófeát megvásárolni, ehhez a feladathoz fel kell nőni és meg kell találni a megfelelő játékosokat - utalt a milliárdos klubokra, a PSG-re és a Manchester Cityre.

13:51: Niko Kovac kevés tapasztalatával kapcsolatban Heynckes a következőt mondta: Az ember a feladataival fejlődik. Ő egy nagy ékesszóló.

13:53: Végül beszéljünk a Gladbach elleni összecsapásról. Nagy ambícióim vannak, holnap nyerni akarok. Nagyszerű éveket töltöttem ott el játékosként és edzőként. Holnap lesz az utolsó meccsem a Gladbach ellen.

13:55: Heynckes aggodalmát fejezte ki Robben miatt: Térd zúzódása van Banega rúgásától. Ő ma nem tudott edzeni. Holnap kiderül, hogy tud-e játszani. Különben mindenki egészséges.

13:57: Heynckes az álomdöntőről Klopp ellen: Ha az álom beteljesedik, akkor tudom, hogy döntősök vagyunk. Az egy jó meccs lenne.

13:58: Ők egész szezonban nem brillíroztak. Ezeken a találkozókon dőlnek el a részletek. A párharc teljesen nyitott. - tisztázta Heynckes a bajnokok ligája elleni párharcra vonatkozó elvárásait.

Forrás: https://www.abendzeitung-muenchen.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/51196/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Előzetesek,Mérkőzésekről
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?