Jupp Heynckes: nagy gratuláció a csapatnak

Sebastian Riedel

Ténylegesen sikerült. A Bayern a 4:1-es győzelmet aratott Augsburgban, és ezzel megszerezte a hatodik bajnoki címét zsinórban. Az öröm természetesen óriási volt a meccs után.

"Mindig különleges pillanat, mert tudjuk, hogy bajnokok vagyunk és ez fontos számunkra"

- vigyorgott Franck Ribéry.

"Ma egy nagyszerű eredményt mutattunk fel annak ellenére, hogy hátrányba kerültünk. Nagy dicséret a csapatnak,"

mondta Arjen Robben.

A bajnokság elejére visszapillantva

Jupp Heynckes: "Az edző érdeme a végeredmény, de elsősorban a labdarúgók a főszereplők. Van egy nagyon jól működő edzői gárdám. Mindenki kitűnő munkát végez. Ennek a sikernek mindenki egyaránt örülhet. Már jó zenével kezdtünk az öltözőben. Most már mindenki örülhet neki, ez nagyszerű eredmény. Mint játékos, a karrierem csúcspontja volt számomra. Szeretnék köszönetet küldeni Olaszországba, Carlo Ancelotti-nak. A szezon kezdetén gondoskodott a csapatról, most pedig gratulált a bajnokság megnyeréséhez. Ő nem csak egy nagy edző, hanem egy nagyon jó ember is."

Franck Ribéry: "Mindig különleges pillanat, mert tudjuk, hogy bajnokok vagyunk és ez fontos számunkra! A szezon kezdete óta nagyon keményen dolgoztunk ezért. Nagyszerű csapatunk van. Ez nagyon szép."

Arjen Robben: Mindig jó, ha ilyen fókuszált a csapat, főleg azután, hogy hátrányba kerültünk. Kívülálló emberek mindig azt mondják, hogy meg kell nyernünk a címet, de ezt nekünk el kell érnünk, nem adják ajándékba. A bundesliga nagyon fontos a csapatnak. Ki kell élveznünk minden pillanatát, de továbbra is a saját játékunkra kell koncentrálnunk.

Forrás: https://fcbayern.com/de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/50902/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Interjúk, nyilatkozatok,Mérkőzésekről
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?