Blogolj!

Arsene Wenger a Bayernbe tart?

Török Péter

Mivel a Bundesliga szezonja lefutott, ezért mostmár a BL-re kell koncentrálni. Itt van egy gyönyörű „gondolat”, amely a klasszikus kategóriából származik: "Hé, itt van egy ötlet, aminek egyik fél részéről sincs semmi értelme […] de mi van, ha ?!"

Abendzeitung-ban Michael Schleicher mérlegelte az előnyeit és hátrányait, annak, hogy a Bayern Arsene Wengert hozza Jupp utódjának. Mondjuk ki, ez elég érdekes: Arsene Wenger a Bayernben.

Olyan ez, mint azt mondani, hogy a "Hamburg nyeri a Bundesligát!" Mindenki ismeri ezeket a szavakat, de együtt valószínűleg értelmezhetetlenek.

Az AZ cikk meggyőző érvvel szolgál arra, hogy […] Wenger németül beszél. A Bayern legközelebb egy német menedzsert akar, vagy legalábbis olyat, aki beszél németül. A szerző azt is megjegyzi, hogy a Wenger más nyelveket is beszél. Valószínűleg Wenger tudná kezelni a Bayernben játszó nagyágyúkat is.

Összességében nem lehet hibáztatni Schleicher-t a hatásvadász címért. Ez valószínűleg egy olyan ötlet volt, ami sosem kerül majd megvalósításra. A Bayern és az Arsenal 2012 óta nyolc tétmeccset játszott. A Bayern 21-8-as gólaránnyal áll.

Forrás: https://www.bavarianfootballworks.com/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/50875/pics/lead_800x600.png
BAYERN HÍREK,Szakmai stáb,Szakvezetőről
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?