A Sevilla 4-0-ra kapott ki Galiciában!

Török Péter

A Sevilla FC számára a LaLiga Galiciában folytatódott, ahol a Celta Vigo mért rájuk egy 4-0-ás verséget, ahol az ex-sevillai Iago Aspas egy mesterhármassal köszöntötte volt csapatát.

A Sevilla egy félidőig aránylag jól tartotta magát, de aztán jött Iago Aspas. A Sevillának ez egy kiábrándító vereség a Bayern elleni meccs előtt.

Már a harmadik percben veszélyeztetett a Sevilla N’Zonzi révén. Pár perccel később Sandro egy hatalmas ziccerbe került, amit az utolsó passznál elrontott. A Sevilla a fényes kezdés után átadta a dominanciát a Celtának. Sok lövés mindkét oldalon, óriási védések, ziccerek következtek, majd a Celta Vigo Guilherme Arana öngólja révén megszerezte a vezetést.

Erre viszont a Sevilla jól reagált, küzdöttek tovább, de jött a második félidő, ahol a Celta nagyon elkapta a fonalat. A Sevillának még az egyenlítésre is volt lehetősége, de Iago Aspas révén megnyílt a gólzsák. A mesterhármas padlóra küldte a Sevillát. Aspas góljain kívül még rengeteg gólszerzési lehetősége volt a Sevillának. Montella Pizarrot játszatta Vázquez helyett, de ez a húzás annyira nem jött be. Sokkal jobb és erősebb játékra lesz szükség az Allianz Arénában, hogyha el akarnak valamit érni.

Forrás: http://www.sevillafc.es/en/the-club/foundation

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/50900/pics/lead_800x600.png
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Mérkőzésekről
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?