Heynckes és Müller kiakadt a Jupp-utódlására vonatkozó kérdéseken


Jupp Heynckes egyre ingerültebb, amikor a folytatásról illetve utódlásról kérdezik. Thomas Müller is viccelődve, de keményen beszólt a médiának, amikor már őt is az edző-kérdésről faggatták. Ribéry diplomatikusan nyilatkozott a jövőjével kapcsolatban, de érezni rajta a türelmetlenséget. És hogy mindenképpen maradni akar...

Az FC Bayern 2-1-es győzelmet ért el a Sevilla ellen a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A győztes idegenbeli mérkőzés utáni sajtótájékoztató azonban nem csak a mérkőzésről szólt...

Jupp Heynckes ...

... a Bayern gyenge első félidejéről: "Nagyon jól kezdtünk, de nagyon sok hibát követtünk el a felépítésben, nem voltunk jól szervezettek a középpályán, és a szünetben fontos dolgokat kellett mondanom, a Sevilla az első félidőben megmutta, hogy miért jutottak Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe, de a második félidőben észhez tértünk.

... Robbenről: Robben sokáig sérült volt, meg szombaton is végig játszotta a meccset. Így úgy döntöttem pihentetem.

... arra a kérdésre, hogy a bajor főnökség későn kezdett az utódkeresésbe: Azt javaslom, hogy beszéljenek velük. Nem mondok többet, mert kimerült vagyok.

... amikor megkérdezték volna, hogy Franck Ribéry piros lapot szerezhetett volna az első félidőben: "Ez nem volt piros lap. Ez nevetséges. Ez sárga lapot ért, nem piros lapot.

Franck Ribéry ...

... Sevilla egy jó csapat: "Fontos volt megnyerni a meccset Sevilla-ban, jól kezdtek, nem voltunk szervezettek és nem jól játszottunk a meccs első felében. A második félidő sokkal jobb volt, de nem szabad azt gondolnunk, hogy már az elődöntőben vagyunk. "

... a sárga lapról: "A labdarúgásban érzelem van, de ez nem volt negatív agresszió. A piros azonnal túl sok lett volna"

... egy lehetséges szerződés-hosszabításról: "Sok kérdésem van a helyzetemmel kapcsolatban. De boldog vagyok, élvezem a játékot, folytatni szeretném. "

Thomas Müller ...

... a játékhoz: "Eltérő pillanatokkal fűszerezett játék volt, sok jó volt, de voltak olyan dolgok is, amelyeket nem nagyon szerettünk. Két-három nagyobb hibát követtünk el, akkor jól reagáltunk. A spanyolokat kibillentette az erős támadórészlegünk, és összességében elégedettek vagyunk, nagyon jó eredmény, és jól néz ki. "

... Jupp Heynckes félidei beszédében: "Természetesen nem volt elégedett az első félidőben látottakkal. Még akkor sem, amikor egyenlìtettünk.

... Kai Pflaume kérdésére, hogy ki lesz Jupp Heynckes utódja: "Nem tudom, hogy ez a megfelelő kérdés-e egy ilyen Bajnokok Ligája mérkőzés után - ezért van Kai Pflaume egy másik szakmában."

Jerome Boateng ...

... a játékról: "Nagyon jól kezdtünk, majd két vagy három kisebb hibát követtünk el, de elismertük, hogy ezzel bajba sodorjuk magunkat, de utána sokkal jobban játszottunk és megérdemeltük a győzelmet. A cél az volt, hogy nyugodtak maradjunk és focizzunk."

... a második meccs esélyeiről: "Nem dőlt el a továbbjutás. A Bajnokok Ligájában nincs könnyű mérkőzés. Remélem, hogy egy kicsit jobban játszunk és fejlődést mutatunk a visszavágón.

A Sevilla edzője Vincenzo Montella ...

... a játékról: Még tudtunk volna szerezni egy vagy több gólt, mert volt néhány lehetőségünk. A második félidőre sajnos nem volt erőnk a további esélyek kihasználására.

... a második meccs esélyeiről: A továbbjutás mostmár szinte lehetetlen- de még nincs vége.

VIDEO! - A győzelem nagy siker, de nincs még meg a továbbjutás!

Sikerült győzni az andalúz pokolban, ott, ahol pár napja a Barcelona sem tudott. A Bayern a mérkőzés nagy részében uralta a játékot és -bár szerencsés gólokkal - a hátrányból fölállva a maga javára tudta fordítani a negyeddöntő első mérkőzését. Az idegenbeli győzelem hihetetlenül értékes, de a továbbjutás még nem dőlt el.

Fordította: Sebastian Riedel

Forrás: https://www.tz.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/50761/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,franck ribéry,Interjúk, nyilatkozatok,Játékosaink,jerome boateng,jupp heynckes,thomas müller
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?