Elkötelezett FC Bayern design az Allianz Arena-nak

Török Péter

Az Allianz Arena - ultramodern futballstadion és München egyik legismertebb helye. Két müncheni labdarúgó klub otthona volt tizenkét évig, de miután a TSV 1860 2017 nyarán kiköltözött, ma már csak az FC Bayern otthona.

A 2005-ben megnyílt arénában a német rekordbajnok rajongói csak álmodhattak arról, hogy saját stadionjuk legyen, de a piros székek miatt már a valódi otthonuknak érezhetik. Májustól ez az álom valósággá válik: az "Allianz Arena 2.0" lesz az igazi Bayern Aréna!

Jan-Christian Dreesen elnökhelyettest először 2017 novemberében mutatta be az FC Bayern. Az elmúlt néhány hónapban Karl-Heinz Rummenigge elnök, Dreesen, Andreas Jung és Jörg Wacker munkatársait a végrehajtó bizottság Uli Hoeness, Prof. Dr. Dieter Mayer és Walter Mennekes, valamint a Bayern München AG felügyelõbizottsága a svájci építész Herzog & de Meuron tervezetének több tucat tervezetét vitatta meg és ítélte meg, mielőtt közös döntésre jutott volna.

Az Allianz Arena menedzsere, Jürgen Muth alig várja, mondván:

"Ez az FC Bayern otthona."

Az Allianz Arena-„ház”

Az újratervezés egyedülálló lehetőséget nyújt a bérleteseknek, hogy megvásárolják az eltávolításra szánt székeket. Kezdetben a középső blokkban lévő jegyek (a 201-213-as blokkok kivételével) előre tudják rendelni (saját) fenntartott helyüket az FC Bayern honlapján április 5-től 2018. április 19-ig (https: // fc.bayern/stuhlkauf).

Fizetés kizárólag bankkártyával történik. Az előrendelés végén a fennmaradó helyek nyilvános értékesítésre kerülnek, és honlapunkon is elérhetőek lesznek.

Minden szék 20 €-ba kerül, beleértve a P&P díját is. A bevétel felét az FC Bayern Hilfe eV jótékonysági szervezetnek adományozza a klub. A fennmaradó 10 euró a kezelést, a postaköltséget és a csomagolást tartalmazza. Az ülőhelyek 2018 május végén lesznek postázva.

A DHL méretkorlátozás miatt a székeket csak egyenként lehet elküldeni. Amennyiben tíz vagy több széket rendelne valaki, ezeket különleges körülmények között küldi a logisztikai cég.

Ezúton arra hívjuk fel a figyelmet, hogy a termék használt állapotban van. Ezenkívül a szállítmány nem tartalmaz felszerelést vagy rögzítő anyagot. Javasoljuk, hogy legalább 10 mm átmérőjű és legalább 10 cm hosszú csavart használjon az ülés felszereléséhez.

Forrás: https://fcbayern.com/en

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/50612/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?