Blogolj!

Jupp Heynckes: a csapat 90 percen keresztül lenyűgöző volt

6:0 a Borussia Dortmund ellen - érthető ha a Bayern játékosok boldogan mennek ma haza a csodálatos futballest után. "A csapat 90 percen keresztül kifogástalanul játszott"- dicsérte a csapatát Jupp Heynckes. Csapata az évről évre nagy ellenfélnelnek szamító Ruhr-vidékieknek lélegzetnyi esélyt sem adott. Hummels viszont már a jövőbe tekint.

Jupp Heynckes: "A válogatott szünet után mindig nehéz megtalálni a ritmust. Nagyon jól játszotunk. Eldöntöttük, hogy nyerünk, mert eredményeket kell fel felmutatnunk. A csapat 90 percen keresztül lenyűgöző volt, és az első 45 percben gálaelőadást tartott. Mi kihasználtuk a játékbeli és technikai fölényünket egyaránt."

Thomas Müller: "Már rögtön az elején jól kezdtünk. A Dortmundnak sok gondja volt a védekezéssel, és a támadásban sem voltak 100%-osak. Ezáltal sok játékterületünk nyílt, amit már a kezdetektől jól kihasználtunk. Ha az Allianz Arénában kapsz egy-két gólt, könnyen bajba kerülhetsz. A második félidőben visszább vettünk a gázból(a nyomásból)"

Hummels: "A második félidőben a labdatartásra fektettük a hangsúlyt, nem akartunk labdát veszíteni, fizikailag így óvtuk magunkat. Már csak három nap van a Sevilla elleni meccsig. Egy nagyon jó csapatunk van, egy jó csapatszellemmel és jó mentalitással megáldott csapat a miénk. De továbbra sem vagyunk tökéletesek, de ennek ellenére is tudjuk miért dolgozunk és mi a feladatunk."

Stoger: "Nagyon csalódott vagyok. Ezek az alapvető erények amikről mindig beszélek, ma nagyon hiányoztak. Nem tudtunk megfelelő ellenállást mutatni. A Bayern minden hibánkat sikeresen kihasználta. Jelenleg nagyon távol állunk a Bayern München szintjétől."

Schmelzer: "Nem sikerült megvalósítani a terveinket. Nem tudtuk meg nyerni a párharcainkat, és mindig egy ütemmel lassabbnak bizonyultunk, és a helyzeteiket is ezáltal teremtették meg. Sokkal jobban mozgott az ellenfél. Úgy játszottak velünk, mint macska az egérrel."

Fordította: Sebastian Riedel

Forrás: https://fcbayern.com/de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/50630/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Interjúk, nyilatkozatok,Mérkőzésekről
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?