Blogolj!

Jupp Heynckes: megkezdődik a szezon legintenzívebb szakasza

Kun Béla

A Borussia Dortmund előtti mérkőzést megelőzően Jupp Heynckes sajtótájékoztatót adott. Íme a részletek:

Arturo Vidal helyzetéről: " Arturo Vidalnak a combjában nagyon erős zúzódás, vérömleny keletkezett. Sérülten érkezett vissza a válogatott mérkőzésről. Az orvosok azt tanácsolták, hogy ne vessem be őt a Dortmund ellen. Két napig nem edzhet."

A riválisról: "Ha a csapat Münchenbe jött, akkor mindig nagyon motiváltak voltak, és gyakran nagyon jól, ill. eredményesen játszottak. Jó teljesítményt fognak nyújtani. Annak az okát nem szeretném most elemezni, hogy miért nem tudják a teljesítményüket azonos szinten tartani."

Majd folytatta: "A holnapi meccsel megkezdődik a szezon legintenzívebb szakasza, 3 naponta mérkőzéseket kell áprilisban játszani. Az, hogy holnap vagy egy héttel később leszünk bajnokok, az számomra mindegy." "Egy válogatott szünetről visszatérni és formába lendülni nagyon nehéz. A válogatott szünet előtt jó formában voltunk. Ismét formába kell lendülnünk"- értékelt Jupp a csapat jelenlegi helyzetéről.

Boatengről: "Ő tegnap is és ma is teljesen normálisan edzett."

Az edzőkeresésről: "Az én javaslataimat írásban fogom beadni. Mint jelenlegi tréner, más gondokkal foglalkozom. A trénerkeresés a Bayern vezetőség kezében van. Számomra a Bayernnél való munka a fiatalság forrása."

Manuel Neuerről: " Neuer a futásbeli feladatait növelni fogja és a fitnessteremben dolgozik. A sérüléséből felépült, már csak a feladatok folyamatos növelésén, terhelésén kell dolgoznia."

A két rutinos játékosról: "Itt nem én vagyok a megfelelő személy. Nagyon örültem Robben és Ribéry tréningteljesítményének. Robben olyan volt, mint egy 25 éves, Ribéryt pedig nem győztük az edzésen visszafogni."

Heynckes a nyomásról: "Muszály a fontosat és a nem fontosat különválasztani. Ezt nagyon jól meg tudom csinálni. Mindig örömmel tettem, mint játékos és mint tréner egyaránt. Így a nyomást sohasem éreztem."

A Bayernnél való trénermunkáról: "A Bayernnél ehhez különösképpen alkalmasnak kell lenned. Az egyensúlynak, és a személyességnek meg kell lennie benned."

Lewandowskiról: "Ismerem a spanyol médiákat, ott mindig sokat pletykálnak. Én semmiről sem tudok. Azt gondolom, hogy az én rekordjaimat 2-3 éven belül felül fogja múlni. "

A jelenlegi helyzetéről: "Aki engem ismer az tudja, hogy miféle elvárásaim vannak, amiért meg vagyok fizetve. Olyan ember vagyok, akinek világos elképzelései vannak, s mindez már a legelejétől fogva."

A leendő átalakításról: "Nincsenek e téren gondolataim. Az átalakítás folyamatosan lesz továbbvezetve. Én nagyon bizakodó vagyok. Hasan Salihamidzic csapaton belül egy nagyon jó menedzser, aki karöltve Rummeniggével és Uli Hoenessel a jövő alapjait fogják létrehozni. A Bayernben újítónak kell lenned. Nagyon úgy néz ki, hogy a Bayern a következő évben is bajnok lesz."

Kroos kritikájáról: "Nagyon csalódott volt, mert ő mindig nyerni akar. Ha fiatal játékosokat vetek be, akkor valamelyest tapintatosnak kell lenni. Ettől lesznek a fiatalok kijózanítva."

Forrás: https://www.abendzeitung-muenchen.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/50575/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Előzetesek,Mérkőzésekről
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?