Jerome Boateng játéka kérdéses a Der Klassikeren

Jakab Norbert

Jerome Boateng nem sérült meg súlyosan, de kérdéses a játéka a Der Klassikeren. A Bayern München középső védője egy erős rúgást kapott a lábára a válogatott mérkőzésen, óvatossságból lecserélték, de lehet, hogy ki kell hagynia a hétvégi fordulót.

A Kicker értesülése szerint, Jerome Boateng megúszta a súlyos sérülést a keddi Brazilia elleni barátságos mérkőzésen, de továbbra is kérdéses a szombati játéka a Borussia Dortmund elleni Der Klassikeren. Boateng, akit az utóbbi időben számos sérülés hátráltatott, kétség kívül azon lesz, hogy amilyen hamar csak lehet térjen vissza a pályára. Ugyanakkor a Bayern München lehet, hogy óvatos lesz az értékes védőjével.

Boateng, akit a Bayern Münchenes csapattársa, Niklas Süle váltott a 68. percben, kapott egy rúgást, viszont próbálta folytatni, de végül túlságosan sérült volt, ahhoz, hogy tovább játszon. Boateng ezen a mérkőzésen viselhette először a csapatkapitányi karszalagot Németország válogatottja élén, a szülővárosában Berlinben, és a sérülés valószínűleg nagy keserűséget jelentett számára.

A Bayern edzője, Jupp Heynckes a jelenlegi regnálása idején szereti kihasználni a keret mélységét és rotációt alkalmazni, és elég óvatosan bánik a sérült játékosokkal. Hacsak Boateng nem lesz 100 százalékosan egészséges szombaton, valószínűleg ez egy újabb eset lesz, ami azt bizonyítja, hogy Heynckes arra törekedik, hogy több pihenést biztosítson a sérült játékosoknak.

Forrás: https://www.bavarianfootballworks.com/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/50526/pics/lead_800x600.png
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Játékosaink,jerome boateng,sérülés
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?