Blogolj!

Jupp Heynckes: nem egyszerű itt győzni

Kun Béla

5:0 és 3:1, ezek az eredmények a negyeddöntőt jelentik. Sima továbbjutásnak tűnt, de a játékosok is látnak még lehetőséget a fejlődésre.

Íme a meccs utáni nyilatkozatok:

Jupp Heynckes: "Ha mindkét meccset nézzük, meggyőzően játszottunk. A Besiktas otthon még nem veszített, ebből is láthatjuk, hogy egy erős csapat. Nem egyszerű itt győzni. 7:0-ás összesítésnél már tudtuk, hogy bejutottunk a negyeddöntőbe. Az, hogy itt ilyen helyzetben kicsit akadozott a játékunk, az teljesen normális. Csak az kicsit kellemetlen, hogy túl sok sárgalapot kaptunk. Thiago fájdalmat érzett a talpában. Holnap lesz megvizsgálva, de nem gondolom, hogy komolyabb baj lenne belőle."

Thomas Müller: "Egy eseménydús mérkőzés volt, sok labdavesztéssel, nálunk is, főleg a második félidőben. Összességében helyt álltunk, még akkor is, ha nem úgy működött a 'gépezet', ahogy azt mi szerettük volna. Ha valaki Isztambulban 3:1-re nyer, akkor nem csináltunk mindent rosszul. Örülünk annak, hogy megoldottuk a feladatot, meglátjuk mi lesz a következő fordulóban."

Jerome Boateng: "Nagy öröm volt itt játszani. A gólokat a megfelelő pillanatban lőttük. Néha-néha a buta hibák miatt megzavarodtunk. Tudjuk, hogy van mit fejlődni, mert jobb ellenfelek is jönnek a Bajnokok Ligájában."

Forrás: https://fcbayern.com/de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/49921/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Elemzések,Mérkőzésekről
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?