Jupp Heynckes: fontos, hogy a csapat nem engedett ki

Az FC Bayern a Hamburg ellen fél tucat gólt lőve nyert. Ennek megfeleően Jupp Heynckes elégedett volt, miután a Bayern magabiztosan nyert a Bundesliga "dinoszauruszával" szemben.

"Nagyon hamar megrúgtuk az első három gólt. Ha mi az arénában 3:0-ra vezetünk, akkor nagyon nehéz az ellenfélnek az eredményen javítani", mondta el az edző. "Nekem fontos, hogy a csapat nem hagyta el magát, és nem engedtünk ki a több gólos vezetés birtokában sem." Arjen Robben is elégedett volt.

A meccs utáni nyilatkozatok:

Jupp Heynckes: "Nagyon jól kezdtünk, nagyon jól játszottunk és hamar meg is szereztük az első három gólt. Ha mi az arénában 3:0-ra vezetünk, akkor nagyon nehéz dolga van az ellenfélnek hogy korrigáljon az eredményen. Nekem nagyon fontos, hogy a csapat nem hagyta el magát, és nem engedtünk ki a több gólos vezetés ellenére sem. Ez elengedhetetlen a következő meccshez a Besiktas ellen."

Arjen Robben: "Nagyon jól kezdtünk, ez mindig kulcsfontosságú. Hiába a 20 pont előnyünk, folytatnunk kell ezt a teljesítményt a Bundesligában is. Nem tudunk simán csak a Bajnokok Ligájára koncentrálni. Meg kell mutatnunk a Bundesligában is, hogy milyen jók vagyunk."

Bernd Hollerbach (a Hamburger SV edzője): "Nyugodtak akartunk lenni a meccsen és vezetéshez jutni. Ha a Bayern területet adott volna, történhetett volna bármi. 18 perc elteltével a játék számunkra véget ért. Ha valamit el akarsz érni, akkor kellemetlenebbnek kell lenned a Bayern számára. A vereség módja nem tetszett. Nem ezt a játékot mutattuk az előző játéknapokon. Nem szabad semmilyen követelést felállítani."

Gotoku Sakai (a Hamburger SV kapitánya): "Ez kezdettől fogva kevés volt. Semmi se szólhat a mentségünkre. Én is felelősnek tartom magam. Ez egyszerűen egy nagy öngóllal ért fel. Ezt nem engedhetjük meg magunknak ha a Bundesligában játszunk. Azt terveztük, hogy más arcunkat mutatjuk majd a pályán, ez nem sikerült. A rajongókat sajnáljuk, hogy ilyennek kellett minket látniuk.

Kit tartasz leginkább alkalmasnak arra, hogy Jupp Heynckes után a Bayern szakvezetője legyen?

Szavazok

Fordította: Molnár Péter

Forrás: https://fcbayern.com/de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/49720/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Mérkőzésekről
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?