Ez volt az egyik legjobb meccsünk a szezonban

Bogdányi Norbert

Thomas Müller gólja után teljesen kézben tartotta a meccset a Bayern és 4:0-ra legyőzte a Freiburgot. Jupp Heynckes is elégedet volt az eredménnyel: minden téren nagyszerűen játszottunk.

Jupp Heynckes: „Mivel tudjuk, hogy a Freiburg otthon milyen veszélyes, ezért ez több mint egy jó eredmény. Minden téren nagyszerűen játszottunk. Keményen léptünk fel az ellenfél kísérleteivel szemben, amikor ez szükséges volt. Jól osztottuk fel a területet. Elsőosztályú játékot mutattunk. Nagyon elégedett vagyok a csapatommal, ez volt az egyik legjobb meccsünk a szezonban.”

VIDEO! Nézzük, mivel volt ennyire elégedett Jupp mester!

Ez volt az egyik legjobb meccsünk a szezonban - nyilatkozta rendkívül elégedetten a Freiburg elleni idegenbeli, 4-0-ás győzelem után a Bayern köztiszteletben álló mestere. Íme, a Freiburg elleni mérkőzés összefoglalója: A mérkőzés utáni értékelések: Thomas Müller gólja után teljesen kézben tartotta a meccset a Bayern és 4:0-ra legyőzte a Freiburgot.

Thomas Müller: „Az elején volt két szituáció, amelyekben Ulreich tartott minket a meccsben. Freiburgban sosem egyszerű. Ilyen a foci, nagyon jól dolgoztunk, megérdemeltük a győzelmet.”

Christian Streich (Freiburg edző): „1:0-ig nagyon jól játszottuk. Aztán túl sok technikai hibánk volt, és jött egy tipikus Müller gól, szerencsétlen, de ravasz. Ez csalódást keltő, mert jól kezdtük a meccset. Ha az elején kihasználjuk a lehetőséget, és megszerezzük a vezetést, akkor a szurkolók új erőt adtak volna a csapatnak. De ha nem játszol rendkívül jól, akkor lehetetlen nyerni.”

Alexander Schwolow (Freiburgi kapus): „Nagyon jól indítottuk a játékot. Ment a nyitott adok-kapok. Kár, hogy az esélyeinket nem használtuk ki. És persze pechünk is volt az első gólnál. (Az az érzés, amikor ma minden ellened van, és a Bayernnek pedig jó napja van, felbecsülhetetlen.) Mindent beleadtunk, de a bajorok túl jók voltak.”

Kit tartasz leginkább alkalmasnak arra, hogy Jupp Heynckes után a Bayern szakvezetője legyen?

Szavazok

Forrás: https://fcbayern.com/de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/49473/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Játékosaink,jupp heynckes,thomas müller
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?