Blogolj!

Szerződéshosszabbítások!

Pandula László

A Bayern nyilvánosságra hozta, hogy meghosszabbított két szerződést is a napokban. Egy játékosét és egy vezetőét.

A kapus, Christian Früchtl új szerződése 2020-ig szól. Jan-Christian Dreesen is legalább még öt évig a klubnál marad.

Christian Früchtl 2020-ig meghosszabbította szerződését a Bayernnel. A 18 éves kapus előtt fényes jövő áll a Bayernnél. A játékos szerződése az idény végén lejárt volna, és a klub úgy döntött, hogy további két évvel megtoldja szerződését Manuel Neuer két tartalékának, Christian Früchtl és Sven Ulreichnek.

Früchtl ügynöke, Christian Rößner egy 2 éves szerződést vívott ki, ez egy remek lehetőség a fiatal kapusnak, hogy tapasztaltabb kollégái mellett rengeteg tapasztalatot szerezzen.

„Nagyon örülünk annak, hogy az egymás közötti együttműködést meg tudtuk toldani 2020-ig. A klubnak nagy bizodalma van Christianban, aki kétségtelenül az egyik legnagyobb tehetség jelenleg. Christian fő célja, hogy néha a gólvonalon tudjon állni a profik között.”

Tekintettel Neuer hosszú távú sérülésére, Früchtlnek lehetősége adódott Decemberben néhány első csapatbeli játékpercre, mikor is Ulreich is közelítő-izom sérüléssel bajlódott. Sajnos Früchtl is lesérült a december 9-i Frankfurt elleni meccsen amikor is a boka-ínszalagja elszakadt, a Bayernt ez arra késztette, hogy reaktiválják Tom Starket. Starke a következő, Köln elleni meccsen már a kezdőben is találta magát.

Früchtl még mindig egy fantasztikus tehetség mind a Bayern tartalék csapatának és a Német U19-es válogatottnak is, és a jövője is fényesnek tűnik. A Bayern sportigazgatója Hasan Salihamidzic kiemelte, hogy a nagy csapat kapuja mindig nyitva áll a fiatal tehetségek előtt, amibe egy olyan kategória mint Früchtl simán belefér:

„Jó fiataljaink vannak, de a nevünk miatt nehéz helyzetben vannak. De elmondtam a játékosoknak és az edzőknek is, hogy egy-két hely mindig fenn van tartva a tehetségeknek. Természetesen, nagyon jók lehetnek.”

A Bayern meghosszabította pénzügyi vezetőjének, Dreesennek a szerződését.

Jan-Christian Dreesen legalább még öt évig a klubnál marad.

A Bayern felügyelő bizottsága meghosszabbította Jan-Christian Dreesen pénzügyi vezető és elnökhelyettes szerződését öt évvel. Dreesen, aki 50 éves, szerződése 2018 közepén járt volna le. Az új szerződés 2023-ig tartja a klubnál. A döntés tegnap született meg a müncheni felügyelőbizottsági ülésen.

Dreesen nagy felelősséggel rendelkezik, beleértve a pénzügyeket és a könyvelést, a jegyeladásokat, a biztonság és létesítmény menedzsmentet, IT, jogi ügyek, humán erőforrás, rajongók és fan klubok közötti kapcsolatokat valamint az FC Bayern leányvállalatainak képviseletében.

Így nyilatkozott új szerződéséről:

„Nagyon örülök, hogy segítségére lehetek a Bayernnek az általa kijelölt út folytatásának, amely mind a pénzügyek, mind a labdarúgás szempontjából is nagyon sikeres volt eddig is, és ezt folytathatjuk majd Karl-Heinz Rummenigge elnökkel, és Andreas Jung, valamint Jörg Wacker társelnökkel. Szeretnék külön köszönetet mondani az egész felügyelő bizottságnak és Uli Höeness elnöknek, hogy bíznak bennem továbbra is.”

A Bayern elnöke Uli Höeness megjegyezte, hogy örömmel fogadja a hosszú távú megállapodást és szívesen fogadja Dreesen szakértelmét hozzátéve, hogy:

„Az utóbbi 5 év nagyon sikeres volt a Bayern számára, mind pénzügyileg mind sport szempontjából. Jan-Christian Dreesen ebben nagyon fontos szerepet játszott. Nagyon elégedett vagyok vele, hogy hosszútávon tudjuk folytatni ezt a megállapodást."

Nem mondanánk, hogy nem értünk vele egyet. Elvégre vitatkozhatunk a látott eredményekkel?

Forrás: https://www.bavarianfootballworks.com/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/49246/pics/lead_800x600.png
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,christian früchtl,Játékosaink
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?