Sokk! Hivatalos, hogy Coman hetekre kidőlt!

Kun Béla

Bokaszalag-szakadás! Mikor a Hertha ellen pályára lépett a 68. percben, még minden rendben volt. Majd történt egy szerencsétlen mozdulat futás közben, amikor az ellenféltől akart volna labdát szerezni, s kiment a bokája... Nem tűnt súlyosnak. Pedig nagy csapás a triplázásról álmodó bajorok számára!

Elsőre még nem tűnt súlyosnak a sérülés, de lehetett látni, hogy nem tud úgy szaladni, mint, ahogy szokott. Nem volt 100%-os. De ekkor még nem volt hivatalos diagnózis.

Hétfőn viszont kiderült a pontos diagnózis, miszerint részleges szalagszakadást szenvedett, emiatt Tübingenben Dr. Ulrich Stöckle már meg is műtötte. A műtét sikeres volt.

Így sajnos a 21 éves szélső játékos több hétre, akár 2-3 hónapra is kidőlhet. Így hiányozni fog a szezont eldöntő BL, Bundesliga, és Német Kupa meccsekről.

A hírek szerint a Bayern annyira korrekt volt, hogy bár nem volt feltétlenül szükséges a műtét, a francia játékos vb-részvétele érdekében inkább a hosszabb felépülést igénylő, de biztosabb gyógyulást garantáló műtét mellett döntött a csapatvezetés.

Kit tartasz leginkább alkalmasnak arra, hogy Jupp Heynckes után a Bayern szakvezetője legyen?

Szavazok

Forrás: http://www.kicker.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/49209/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Játékosaink,kingsley coman,sérülés
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?