Blogolj!

Lewandowski cserélt

Kun Béla

Nagy meglepetésre azonnali hatállyal menedzsert váltott Robert Lewandowski. Az eddigi tanácsadói 10 éven át segítették a lengyelt a pályafutásában! A lengyel játékos akkor került föl a transfermarktra, amikor Cezary Kucharskinak és Maik Barthelnek köszönhetően a Bundesligába tudott igazolni.

Az elválás oka nem lett megnevezve, de a hírek szerint Lewandowskit már zavarták a Real Madriddal kapcsolatos pletykák. A pletykák kiindulópontja pedig az volt, hogy Kucharski állítólag ajánlatot kapott a Real Madridtól, s ezért mindenképp azt akarta, hogy a 9-es oda szerződjön. Lewandowski szerződése 2021-ig szól a Bayernnál.

Az új menedzsere is megvan már, ő az egyik legnevesebb tanácsadó a futballvilágban, a neve: Pinas Zahavi. Az egykori sportújságíró a 70-es évek végén kezdte a menedzseri karrierjét, így tudja hogyan is kell igazán nagy igazolásokat nyélbe ütni. Korábban Ronaldinhót és Zlatan Ibrahimovicot is az FC Barcelonához csábította! De olyanok is mint Petr Cech és Drogba Chelseahez való átigazolásában is részt vett. Zahavi a sztármendzser volt az egyik legfontosabb eleme Neymar 222 milliós üzletének, melynek köszönhetően a brazil a Barcelonából a Paris Saint-Germainbe igazolt. Zahavi 38 milliót keresett ezzel az üzlettel.

"Számomra hatalmas elismerés és megtiszteltetés a világ legjobb támadóját patronálni, és bemutatni."

- nyilatkozta Lewandowskiról a sztármenedzser.

Vajon mit jelenthet ez Lewandowski és a Bayern számára. Egyes információk szerint ez az első lépés a Real Madridhoz való igazolásnak, mások, a bevezetőben jelzett hírek szerint, pont az ellenkezője igaz.

Forrás: http://www.kicker.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/49056/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,Játékosaink,robert lewandowski
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?