Blogolj!

Jupp: tudunk örülni az egy pontnak is

Cserny Szilárd

2012 áprilisa óta először nem láthattak gólt a nézők az Allianz Arénában – ennek ellenére a Bayern nem teljesen elégedetlen az eredménnyel.

"Tudunk élni az egy ponttal, egyáltalán nem tehetek szemrehányást a csapatomnak"

- mondta Jupp Heynckes a Hertha BSC elleni meccs után (0: 0).

"Nagyon lelkesek voltunk, különösen az első félidőben, voltak nagy lehetőségeink amelyeket nem tudtunk kihasználni"

- tette hozz az edző.

Jupp Heynckes: ”A döntetlen ellenére a csapatom a mai napon is jó hozzáállást tanúsított. Nagyon lelkesek voltunk, különösen az első félidőben, voltak nagy lehetőségeink. Nagyon nehéz egy szervezett védekezéssel felálló csapat ellen. Ezt a Hertha nagyon jól csinálta. Tudunk élni az egy ponttal, egyáltalán nem tehetek szemrehányást a csapatomnak. Nagyon sok helyzetet kihagytunk, ami tőlünk nem megszokott dolog, de vannak ilyen napok is.”

David Alaba: „Nem volt könnyű meccs. Az ellenfél kellemetlen volt, nagyon jól védekezett és nagyon jól leszűkítette a területeket. Ettől függetlenül azonban voltak helyzeteink, amelyeket ki kellett volna használnunk. Ma sajnos kihagytuk a helyzeteinket.”

Dárdai Pál (Hertha BSC edző): „A védekezésben sikerült megvalósítanunk a terveinket, 2-3 alkalommal azonban hagytunk nekik szabad területeket. Nagyon kellemetlen ellenfél voltunk, viszont a kontráinkban nem sikerült következeteseknek maradni. Nekünk ennél több nem volt a meccsben, az egy ponttal nagyon, de nagyon elégedettek lehetünk.”

Davie Selke: „A szakmai stáb nagyon jó tervvel látott el minket, sikerült ezeket megvalósítani, mindenki nagyon jól elvégezte a saját feladatát. Ha egy pontot tudsz Münchenben szerezni, az egy kiemelkedő dolog."

Forrás: https://fcbayern.com/de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/49104/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,jupp heynckes
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?