Hiányzott a nyugalom az első félidőben

Bogdányi Norbert

Az 5-0 egy nagyon jó alap a visszavágóra, de a játékosok azért nem szálltak el maguktól a meccs után. Hiányzott a nyugalom az első félidőben - látta meg a fejlődés lehetőségét a meccs után Joshua Kimmich. A második félidővel azonban legalább annyira elégedettek voltak a játékosok, mint az eredménnyel.

A nyilatkozatok

Jupp Heynckes: „Idegesen kezdtünk. Döntő volt a korai kiállítás és az, hogy sikerült megszerezni a vezetést az első félidőben. Emberhátrányban több futásra kényszerült az ellenfél. A második félidőben nagyobb sebességgel játszottunk és folyamatosabb volt a játék. Így nagyon nehéz dolga volt az ellenfélnek.”

Thomas Müller: „Kezünkre játszott a kiállítás. Az első félidőben hiányzott az aggresszivitás a támadásban. A második félidőben ez sokat változott. Ez egy szuper eredmény a visszavágóra. Tudtuk, hogy nyomnunk kell, mert Törökországban sokkal nehezebb dolgunk lesz.”

Joshua Kimmich: „Természetesen sokat jelentett a kiállítás. De hiányzott az első félidőben belőlünk a nyugalom, és sokat engedtünk. Jó hogy a 3:0 ellenére is hajtottunk. Megérdemeltük a győzelmet.”

Senol Günes (Besiktas edzője): „Ma az ellenfél volt az erősebb. Szívesen játszottunk volna jobban, de a kiállítás után nehézségeink adódtak. A második félidőben teljesen kihasználták az emberelőnyt, és nem tudtunk támadni. Hátul megpróbáltunk minél kevesebb helyet hagyni, de nem sikerült. Ennyi volt a mai estében. Büszke vagyok a csapatomra. Látni lehetett az osztálykülönbséget.”

Forrás: https://fcbayern.com/de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/48919/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?