Blogolj!

Ki lesz Jupp Heynckes utódja? A bayernes szakportál elemzése

Gulyás Gábor Sr.

Mind Karl-Heinz Rummenigge, mind Jupp Heynckes támogatja, így Thomas Tuchelre tippelünk, hogy átveszi a Bayern Münchent idény végén.

A Bayern Münchennél még mindig bizonytalan, hogy ki lesz a vezetőedző a következő idény kezdetekor. A jelenlegi edző, Jupp Heynckes időről-időre világossá teszi, hogy nem áll szándékában a klubnál maradni az idény végeztével. Ennek ellenére a Bayern elnöke, Uli Hoeness optimista a tekintetben, hogy megtudja győzni régi barátját, hogy maradjon, bár erőfeszítései nem vezettek eddig sikerre. Jupp fájdalmasan nyilvánvalóvá tette számára is, hogy végleg nyugdijba akar vonulni.

A bajorok még mindig kutatnak másik opció után, számos nevet összefüggésbe hoztak velük az utóbbi hónapokban. Kalle azonban egy dolgot világossá tett: a következő edző német lesz.

Ez összhangban van a Sportbild legutóbbi nyomtatott példányában megjelentekkel, ami azt állítja, hogy Thomas Tuchel a legesélyesebb jelölt, hogy betöltse a Bayern megüresedő menedzseri posztját.

A riport azt sugallja, hogy Karl-Heinz Rummenigge és Jupp Heynckes is Tuchelt támogatja. Uli Hoenes nem ellenzi, hogy a korábbi Borussia Dortmund edzőt hozzák, de - nem meglepetésre – még mindig Heynckest látja a bajorok edzőjeként a következő idényben.

Már egy jó ideje Thomas Tuchel tűnik egyébként a legesélyesebb jelöltnek. Julian Nagelsmann nem tudott további jó benyomást kelteni és már nincs versenyben a Bayern állásajánlatáért (legalábbis nem a következő idényre).

Joachim Löw és Jürgen Klopp is szóba került, hogy Münchenbe költözik. Akárhogy is, előbbi még mindig a német válogatott szövetségi kapitánya és nem rég zárta le az esetleges Münchenbe való költözésről szóló spekulációkat. Utóbbi túl elfoglalt a liverpooli projektjével és nehéz elképzelni, hogy a közeljövőben visszatérne Németországba.

Így Thomas Tuchel a legvalószínűbb jelölt, szimplán a tapasztalat és az elérhetőség alapján. A Bayern felső köreiből származó megjegyzések alapján valószínűleg nem kell sokáig várni, amíg felajánlják neki a klub következő vezetőedzőjének szerepét.

Forrás: https://bayernstrikes.com/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/48611/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Elemzések,jupp heynckes,karl-heinz rummenigge,Szakmai stáb,uli hoeneß
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?