Thomas Müller: a csapat egyszerűen király

Johanna Lukács

A VfL Wolfsburg felháborítónak tartja az FC Bayern javára, az utolsó percekben odaítélt tizenegyest. Robben ajándék-lehetősége leginkább Daniel Didavit bosszantja.

Martin Schmidt (a VfL Wolfsburg edzője): Sajnos a meccs legvégén nem mellénk szegődött a szerencse. Nagy célokat tűztünk ki magunk elé. Az első félidőben nem hagytunk sok lehetőséget az ellenfélnek. A mai meccset a támadásban veszítettük el. Nagyon kevés helyzetet harcoltunk ki. A teljesítményt had értékelje a sajtó. Én a meccset értékelem, és azt tudom mondani, hogy ez kevés volt a győzelemhez, ezért sok munka áll előttünk.

… a döntő tizenegyesről: A kéznek itt semmi keresnivalója, nem lett volna szabad hozzáérnie. Azonban nem azért esett el, mert hozzáértek, hanem mert élt az adott lehetőséggel.

Daniel Didavi (VfL Wolfsburg) a döntő tizenegyesről: Látható egy enyhe húzás, de könnyen tovább tudott volna menni. Ezen már nem tudunk változtatni, a meccset elvesztettük, ami keserűséget okoz.

Thomas Müller (FC Bayern München): Nem igazán rázódtunk bele a ritmusba, és nem voltunk annyira offenzívek. Nem játszottunk rosszul, de nem voltunk elég céltudatosak és határozottak. Ezért volt 0:1 az állás az első játékrész után. A második félidőben teljesen más hozzáállást mutattunk elől. A szándék, hogy megnyerjük a meccseket, akkor is, ha a vezető pozíción valószínűleg már semmi nem változtat, örömet okoz. A csapat egyszerűen király.

Jupp Heynckes (a Bayern München edzője): Egy ilyen időpontban természetesen kockázatos ilyen sok poszton cserélni. Ők mind válogatott játékosok, lehetőséget akartam nekik adni, hogy érezzék, hogy ide tartoznak. Tekintettel voltam erre.

Forrás: http://www.spox.com/de/index.html

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/48740/pics/lead_800x600.png
BAYERN HÍREK,Beszámolók
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?