Hoeness keményen odavágott az újságírónak, aki a Bayern luxusproblémáiról kérdezett

Kun Béla

A Bayern elnöke hozta a szokásos formáját: ezúttal a nagy konkurenciaharcra reagált elég élesen Uli. Az elmúlt szombaton ugyanis a Bayern két sztárjának is csak a lelátón jutott hely, Sebastian Rudy és Bernat személyében. A nagyobb csalódás Rudy-t érhette.

A Bayernnél most tulajdonképpen minden kerek. Thiago visszatért  és Neuer nagyon jó úton jár. Rajtuk kívül mindenkire számíthat Jupp Heynckes.

Ennek köszönhetően a középpályán van a legnagyobb versengés a kezdőbe illetve egyáltalán a csapatba kerülésért. A Schalke elleni megnyert meccsen Rudy és Bernat is csak a lelátóról nézhette Lewandowski és Müller gólját.

A német TZ ezzel kapcsolatos kérdésére elég keményen reagált a bajor gárda elnöke:

"Egyet Önnek mondanom kell. Hagyja abba azt, hogy a tűt keresi a szénakazalban. Inkább azokkal foglalkozzon, akik a pályán játszanak, s ne azokkal, akik a lelátón foglalnak helyet."

- reagált az elnök. Uli Hoeneß bízik Jupp Heynckes tapasztalatában. Azonban az nem segít a keserűnek tűnő Rudy-n. A vb közeledtével és az új év kezdete után csak háromszor kapott szerepet a csapatban. Thiago visszatérésével még élesebb lehet a helyzet.

"Nagy konkurenciaharc van a csapatban, ami kihat a teljesítményre. Természetesen sajnálom azokat, akik nem lehetnek a csapatban. Legutóbb Sebastian Rudy kapta ezt a szerepet. Eddig a tréner mindent jól csinált, s a jövőben is megpróbálja, hogy mindenki kapjon játéklahetőséget. Várjuk ki, hogy a következő mérkőzések mit hoznak."

- reagálta le Salihamidzic. Mats Hummels is reagált a "Luxusproblémára":

"Azok számára akik az adott esetben nem kapnak szerepet, s nem a csapattal jöhetnek ki, az természetesen nagyon kemény nekik. Azt gondolom, hogy ezeket a játékosokat vissza kell tenni a csapatba. Az ilyen döntések minden trénernek nagyon kemények. Senki sem mondja azt, hogy: szuper, hogy ma egy kiváló baloldali védőt Juan Bernat személyében, s egy német válogatottat Rudy személyében kihagyhatok."

- nyilatkozta Hummels.

Mindenesetre az idő dönti el, hogy ki és hogyan állja meg a helyét.

Forrás: http://www.90min.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/48582/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Játékosaink,juan bernat,sebastian rudy,uli hoeneß
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?