Blogolj!

Joachim Löw: minden a terv szerint halad

Bogdányi Norbert

Joachim Löw exkluzív interjút adott a dfb.de-nek, és beszél benne a közelgő vb-ről, sérülésekről, valamint a tavaszi Brazília és Spanyolország elleni barátságos mérkőzésekről.

Elkezdődött egy új év, a Bundesliga második szakasza elrajtolt, nemsokára kezdődik a vb. Hogyan állnak a felkészüléssel?

Löw: Minden a terv szerint halad. Három naponta megbeszélést tartunk a stábbal. Jelenleg sokat utazunk, figyeljük a Bundesliga meccseket. A Bl-t is különös érdeklődéssel figyeljük. Gyakran kapcsolatba lépünk a játékosokkal. Érezni lehet, hogy nemsokára itt a vb.

Tartanak a sérülésektől, hisz már csak 4 hónap van a vb-ig?

Löw: Igen, természetesen nagyon intenzíven figyelünk erre, néha kicsit meg is ijedünk. Leroy sérülését is láttam a Tv-ben, de szerencsére csak egy szalagszakadás amit azért ki lehet heverni. Azonban innentől kezdve minden súlyosabb sérülés megnehezíti a dolgunkat. Jelenleg nincsenek nagy problémáink ilyen téren, de tapasztalatból tudjuk, hogy még bármi megtörténhet.

Mennyi jelentőségük van a Brazília és Spanyolország elleni barátságos meccseknek?

Löw: Van jelentőségük, hiszen ezek a válogatottak a torna legnagyobb esélyesei közé tartoznak. Még a torna előtt kiderül, hogy hol tartunk a felkészülésben. Örömmel várom.

Forrás: https://www.dfb.de/start/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/48559/pics/lead_800x600.jpg
2018 Világbajnokság,Hírek a válogatottról,joachim löw,NATIONALELF HÍREK
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?