Blogolj!

Rafinha nyilatkozott a Bayern ajánlatáról: nem kell elsietnem

Kun Béla

A közönség egyik kedvencének, Rafinhának a szerződése a nyáron lejár! Vajon hosszabbítanak vele? A brazil nem aggódik a jövője miatt...

Miután Sven Ulreich-al is hosszabbítottak így semmi sem zárja ki azt, hogy meglegyen a következő játékos szerződéshosszabbítása! A 32 éves Rafinha már 7 éve a Bayern játékosa! A napokban a brazil Sport Tv csatornának nyilatkozott a jövőjét illetően:

"A Bayern a szerződésemet további két évvel szeretné meghosszabbítani. Nem kell sietnem, van időm gondolkodni az ajánlaton!"

- nyilatkozta a brazil.

Nincs garantált helye a csapatban

Hiába 7 éve a csapat tagja, de nem garantálható hogy rendszeresen játsszon. Ezért is fog elgondolkodni a jövőjéről. Egyelőre úgy tűnik, hogy a másik két szélsőhátvéd Joshua Kimmich és David Alaba számára inkább garantált a játék.

Így tehát, ha rendszeresen játszani akar, akkor érdemes lehet klubot váltania. És érdeklődő csapatokban sincs hiány: Olaszországból az Inter Milan, míg Brazíliából a Cruzeiro Belo Horizonte és a Palmeiras Sao Paulo érdeklődik iránta.

"Mindig azt mondtam, hogy egyik nap vissza akarok térni Brazíliába játszani. Nem most, de talán a közeljövőben."

- nyilatkozta az FC Bayern játékosa.

A bajor gárda tudja, Rafinha mindig jól teljesít, amikor a csapatnak szüksége van rá. Hiszen mi lesz, ha az Alaba, Kimmich kettősből valaki sérült? Izgatottan várjuk a hivatalos megerősítést, Rafinha döntését!

Forrás: http://www.90min.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/48477/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,Interjúk, nyilatkozatok,Játékosaink,rafinha
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?