Blogolj!

Ágyban fekve is lehet majd meccset nézni az Allianz Arénában!

Kun Béla

Álmok, édes álmok! Mindenki gondoljon csak bele, hogy milyen élmény lenne egy nyertes meccs után az Allianz Arénában aludni! Vagy egy esti BL meccset élőben egyenesen az ágyban fekve nézni, de az Allianz Arénában! Nemsokára mindez valós lesz!

Az FC Bayern München és a Marriott szállodalánc egy frenetikus élményt nyújt majd a szurkolóknak. Nem sokkal ezelőtt hozták nyilvánosságra ezt a fantasztikus együttműködést. Az együttműködés 2019/20-as szezon végéig tart. A megállapodásban szerepel egy lakosztály kiépítése az Allianz Arénában.

"Aminek leginkább örülök, hogy sok szurkolónk ebből az együttműködésből is profitálhat. Az új, hivatalos szállodaláncpartnerünk sok izgalmas kedvezményt fog nyújtani a szurkolóknak mind a hazai s mind az idegenbeli mérkőzésekre való utazásaik alkalmával."

- igazolta Karl-Heinz Rummenigge.

S, hogyan kaphatjuk meg az elképesztő lakosztályt az Allianz Arénában? A több mint 100 millió Marriott Hotellánc, (beleértve a "the Ritz-Carlton Rewards", "Starwood Prefered Guest") tagnak, kínálnak bónuszpontokat, s az ezeken összegyűjtött pontokat be lehet váltani. S ennyi fantasztikus élmény után már csak arra kell vigyázni, hogy a meccs közben el ne aludjunk....!

Forrás: http://www.90min.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/48479/pics/lead_800x600.jpeg
BAYERN HÍREK,Beszámolók
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?